Kaksi tornadoa teki tuhoa – komeroon paenneet Johnna ja Mike menettivät talonsa toistamiseen: "Piirakat jäivät pöydälle"

Kaksi tordanoa teki tuhoa Yhdysvalloissa 1:34

North Carolinan osavaltiossa Yhdysvalloissa mylläsi viikonloppuna kaksi tornadoa. Kenenkään ei tiedetä loukkaantuneen, mutta useat talot tuhoutuivat myrskyissä. Johnna ja Mike Fross menettivät talonsa jo toistamiseen tämän syksyn aikana.

– Istuin normaalisti kodissani, kun kova tuulenpuuska kiinnitti huomioni. Minä näin suuren pilvimassan vyöryvän taloa kohti. Tajusin nopeasti, että se oli tornado. En ollut varma, että selviytyisimme. Meillä oli vain sekunteja aikaa paeta.

Pariskunta kerkesi piiloutua juuri ajoissa kaappiin, kun talon ikkunat pirstoutuivat ja katto lähti lentoon.

Pariskunta menetti talonsa jo toistamiseen

Myrskyn jälkeen pariskuntaa odotti onneton näky. Heidän talonsa oli myllätty raunioiksi. Keittiönpöytää koristi nyt enää vain katon rauniot ja kaksi hylättyä piirakkaa.

– Olimme shokissa. Oli outoa kuvitella, että vain hetki sitten istuimme talossa, ja nyt sitä ei enää ollut, kommentoi Mike.

– Jos olisimme jääneet paikallemme, olisimme loukkaantuneet tai jopa kuolleet. Piirakatkin jäivät siihen pöydälle. Oli ihme, ettei meille käynyt mitään, jatkoi Johnna.

Pariskunta selviytyi tilanteesta naarmuitta. Onneton pariskunta menetti kuitenkin talonsa jo toistamiseen. Molemmat saivat syyskuussa kokea hurrikaani Florencen tuhoisan voiman.

Ketään ei ilmoitettu loukkaantuneeksi North Carolinan tornadoissa. Tordanot iskivät Emerald Islandin ja Cape Carteretin kaupunkeihin viikonloppuna, jotka jättivät lähes 15 000 ihmistä ilman sähköä.  

Lue myös:

    Uusimmat