Kaksi pientä tyttöä pelasti metsässä loukkaantuneen Tiinan Nokialla: ”He olivat laittaneet omat takkinsa Tiinan päälle, ettei hän palelisi"

2:49
Tytöt käänsivät Tiinan kylkiasentoon ja laittoivat takkinsa hänen päälleen.

Nokialla asuva Ari Niinijärvi koki eilen pelottavan tilanteen, kun hänen vaimonsa Tiina ei ollut palannut koiran ulkoilutuslenkiltä kotiin.

– Tiina lähti normaalisti käyttämässä koiraa ulkona. Jäin odottelemaan ja mielestäni kului niin pitkä aika, että lähdin itsekin ulos katsomaan, että mistä tavoittaisin hänet, Niinijärvi kertoo MTV Uutisille.

Niinijärvi kertoo pääseensä läheisen metsän tuntumaan, kun hän huomasi metsästä vastaan juosseen nuoren tytön.

– Hänellä ei ollut takkia päällään. Jatkoin polkua pitkin eteenpäin ja näin siellä Tiinan makaamassa maassa. Toinen tyttö oli siinä vieressä.

Selvisi, että nuoret tytöt olivat rientäneet metsässä kaatuneen Tiinan avuksi esimerkillisellä tavalla. Apu oli erittäin tärkeää, sillä Tiina on pitkäaikaissairas ja hän kärsii useista sairauksista.

– He olivat laittaneet omat takkinsa Tiinan päälle, ettei hän palelisi, ottaneet hänen silmälasinsa talteen ja sitoneet koiran puuhun kiinni, että se ei karkaisi. He olivat vielä kääntäneet Tiinan kylkiasuntoon. Se oli todella hyvin tehty, Niinijärvi toteaa.

Tiina saatiin nostettua ja tytöt taluttivat hänet kotiovelle asti, jotta Niinijärvi sai samalla vietyä koiran sisälle.

Päivitys Facebookissa tavoitti pelastajat

Ari kertoo kiittäneensä tyttöjä avusta ja hyvästä työstä, mutta unohti kysyä heidän nimiään ja asuinpaikkaansa. Hän laittoi tapahtuneesta päivityksen Facebookiin. Päivitys tavoitti nopeasti myös nuoren pelastajakaksikon, Alinan ja Kaislan.

– Tytöt tulevat täällä käymään tänään. Minulla on heille molemmille pienet lahjakortit.

Niinijärvi kertoo, että hänen vaimonsa voi hyvin pieniä naarmuja lukuunottamatta. Hän kertoo, että tapaus olisi voinut päättyä paljon huonommin ilman neuvokkaiden tyttöjen avuliaisuutta.

– Jos olisi ollut vähän hämärämpi ilta ja koululaiset eivät olisi olleet liikenteessä, niin tässä olisi voinut käydä todella huonosti. Olen näille tytöille todella kiitollinen siitä mitä he tekivät.

Juttua päivitetty 11.36: Lisätty pelastajien kuva ja nimet.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja