Kaksi Finnairin konetta joutui keskeyttämään laskeutumisen – kiitoradalla toinen kone

Finnairin viestinnän mukaan tilanteista ei aiheutunut vaaraa.

Finnairin lentokoneet joutuivat keskeyttämään laskunsa Helsingissä ja Kööpenhaminassa. 

Finnairin lento Helsingistä Kööpenhaminaan keskeytti laskunsa tiistai-iltana, kun kone joutui tekemään yllättäen ylösvedon Kastrupin lentokentällä Kööpenhaminassa. Finnairin viestinnästä vahvistetaan MTV Uutisille, että laskeutuminen keskeytyi, koska kiitoradalla ollut edellinen lentokone ei ollut ehtinyt poistua kiitotietä kokonaan. Finnairin mukaan tilanteesta ei aiheutunut vaaratilannetta.

– Tällaiset ylösvedot ovat täysin normaaleita ja aika yleisiäkin, joita tehdään aika ajoin. Ylösvedolle voi olla monia syitä kuten tuuliolosuhteet tai huono näkyvyys. Mistään poikkeavasta näissä ei ole ollut kyse Finnairin viestintäpäällikkö Mari Kanerva kertoo.

Kanerva sanoo, että keskiviikkona Malagasta Helsinkiin palaamassa ollut lentokone joutui niin ikään tekemään ylösvedon laskeutuessaan. Kanervan mukaan kumpikaan taannoisista tilanteista ei ollut uhkaava.

– Toki se siellä matkustamossa voi tuntua epämiellyttävältäkin, kun kone lähtee uuteen nousuun, mutta varsin yleisiä ja tavanomaisia nämä ovat, Kanerva sanoo.

Japanissa lopputulos oli huomattavasti murheellisempi.

 

Lue myös:

    Uusimmat