Kaksi EM-kisojen pelaajaa karanteeniin – kohtaaminen koronapositiivisen kanssa taltioitui tv-kameroille

Huuhkajien arvokisadebyytti toi B-lohkon kolmossijan ja mahdollisesti jatkopaikan – fanit tiivistävät tunnelmiaan Pietarista 5:25
Suomalaisfanit tiivistivät tunnelmiaan Pietarissa päättyneestä EM-kisojen alkulohkovaiheesta.

Englannin jalkapallomaajoukkueen Mason Mount ja Ben Chilwell jäävät sivuun joukkueensa viimeisestä alkulohko-ottelusta miesten EM-turnauksessa.

Mason ja Chilwell siirtyivät omaehtoiseen eristykseen mahdollisen koronavirusaltistuksen takia. Eristys kestää ensi viikon maanantaihin.

Pelaajat olivat alkulohkon Skotlanti-ottelun jälkeen tekemisissä Chelsea-joukkuekaverinsa, Skotlantia edustavan Billy Gilmourin kanssa.

Skotti antoi sittemmin positiivisen testinäytteen koronavirustestissä. Englanti ja Skotlanti pelasivat vastakkain viime perjantaina.

Englannin jalkapalloliitto FA kertoi konsultoineensa terveysviranomaisia Mountin ja Chilwellin tilanteesta. Mason ja Chilwell on testattu, mutta heidän näytteensä ovat olleet negatiiviset.

Englanti kohtaa tiistain myöhäisottelussa Tshekin D-lohkossa Lontoossa. Lohkon toisessa ottelussa kohtaavat Kroatia ja Skotlanti Glasgow'ssa.

Alla olevalla ITV:n twiitillä Chilwellin, Mountin ja Gilmourin kohtaaminen.

Lue myös:

    Uusimmat