Kakku kuin taideteos

Amerikkalainen reality tutustuttaa katsojat hääkakkuleipomojen arkeen. Kakkutaiturien käsissä syntyy toinen toistaan erikoisempia, komeampia ja houkuttelevampia aikaansaannoksia.

Sarjassa perehdytään upeiden hääkakkujen maailmaan nykyään hyvin kilpaillulla alalla kolmen eri kakkuleipomon näkökulmasta New Yorkissa, Chicagossa ja Hollywoodissa. Cake Atelier, Cake Divas ja Cake Girls ovat erikoistuneet trendikkäisiin ja erikoisiin hää- ja juhlakakkuihin ja kilpailevat asiakkaista vastaamalla haasteeseen kuin haasteeseen.

Sarjassa leivotut kakut saavat nopeasti veden kielelle - mutta samalla hämmästyttävät ja kummastuttavat katsojaa, joka on tottunut perinteisen kermakakun ulkonäköön. Sarja esittelee millaisia kakkuja voi tilata alansa huipuilta, kun kakun haluaa olevan ennennäkemätön ja budjetille ei ole asetettu rajoja.

Aikaa yhden ainutlaatuisen hääkakun tekoon menee kauan ja yhden kakun kimpussa on joukko työntekijöitä. Pelkästään kakun suunnitteluun asiakkaan kanssa on varattava päivä ja yksittäisiä sokeriruusuja saatetaan tehdä viikkoja.

Kilpaillulla alalla tarvitaan monitasoista osaamista, taitoa ja visuaalista silmää - haasteena on tehdä aina jotain erikoisempaa, ennennäkemättömämpää ja rajoja ylittävämpää. Kun kakun hinta on 7000 dollaria, on asiakkaalle taattava henkeäsalpaava lopputulos - suoranainen taideteos.

Moni on kakku päältä kaunis, mutta mitä löytyykään kaiken takaa: kiire, paineet ja mielipide-erot tuovat näihinkin sokerileipurin mestarinäytteisiin oman mausteensa.

Hämmästyttävät hääkakut AVAlla 6.4.2011 alkaen keskiviikkoisin klo 13.40.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja