Kaikki Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kappaleet ja tuomaripisteet

Ensimmäisessä suorassa lähetyksessä 1.3. tanssiparit tanssivat ihanien kappaleiden tahdissa ja tuomarit olivat tuttuun tapaansa tiukalla tuulella.

Satu Tuomisto & Janne Talasma
Cha cha cha: Can You Feel It

Mato Valtonen & Janica Mattsson
Valssi: With You I'm Born Again

Wilson Kirwa & Susa Matson
Cha cha cha: Apinamies

Bettina Sågbom & Jani Rasimus
Valssi: Another Round

Simo Frangén & Sutu Markkanen
Cha cha cha: Cream

Rosa Meriläinen & Sami Helenius
Valssi: Weekend in New England

Miia Nuutila & Vesa Anttila
Cha cha cha: Kiss Me Honey

Rolf Nordström & Nitta Kortelainen
Valssi: You're Still My Man

Pirkko Mannola & Mika Jauhiainen
Cha cha cha: My Heart Belongs to Daddy

Kim Herold & Sanni Siurua
Valssi: You Light Up My Life

Satu Tuomisto & Janne Talasma:

Jukka Haapalainen, 4 pistettä: Hyvä aloitus tälle kaudelle. Paljon estradisäteilyä, Satu säteilee ja se peittää tiettyjä perusasioita, jotka ovat hieman puutteellisia. Ehkä vähän tasatahtinen tunnelma

Susanna Rahkamo, 4 pistettä: Hirveä bailu päällä. Menoa ja meininkiä, tästä hyvä jatkaa

Helena Ahti-Hallberg, 5 pistettä: Koreografiassa näkyi paljon perusasioita. Pieni pomppiva olo, joka muistutti discoversiota cha cha:sta, mutta flirttiä riitti.

Jorma Uotinen, 5 pistettä: Sädehtivä Satu ja jäntevä Janne loivat suuria odotuksia. Ihan eivät odotukset täyttyneet. Varsin vapaa tulkinta cha cha cha:sta. Kiinnitä huomiota lantiolinjaan. Vapauta vapauta, kyllä se siitä sitten lohkeaa.

Yhteensä: 18 pistettä

Mato Valtonen & Janica Mattsson

Jukka Haapalainen, 4 pistettä: Totisen tyylikäs valssi. Joitakin lupauksia lahjakkuudesta, jalkatyö osittain hallinnassa. Vakiotanssiasennon kanssa täytyy tehdä töitä.

Susanna Rahkamo, 5 pistettä: Hurmaava ja musikaalinen, hyvinkin romanttinen. Paritanssissa tärkeää, että mies tekee naisen kauniiksi, siinä onnistuit. Jäykkähän se oli.

Helena Ahti-Hallberg, 5 pistettä: Kaunis asu ja kaunis tunnelma. Hyvin pelkistetyillä elementeillä onnistuttu luomaan. Olisin kaivannut enemmän kallistuksia. Keskity Mato, ettei pää mene niin paljon oikealle.

Jorma Uotinen, 3 pistettä: Hienoista hitautta ja jäykkyyttä. Miehikkään kömpelö ote. Tuli sellainen olo, että Mato, keinuta keinuta, mutta sitten tuli kuitenkin, että tällaiset ovat Madon askeleet.

Yhteensä: 17 pistettä

Wilson Kirwa & Susa Matson

Jukka Haapalainen, 2 pistettä: Afroelementit loistivat hyvin. Rytmi pääsi karkaamaan, oli hukassa aika suuren osan ajassa. Peruselementit eivät tulleet näkyviin.

Susanna Rahkamo, 3 pistettä: Musiikkivalinta osoittaa huumorintajua, hauskaa oli. Vähän tepastelua, sopii viidakkoon, mutta parketilla voisi olla vähän hienostuneempaa.

Helena Ahti-Hallberg, 3 pistettä: Wau, mikä musiikkivalinta. Hersyvä huumori-cha cha. Pieniä tahtiongelmia ja tekniikassa olisi ollut parantamisen pariin. Oli viihdyttävä.

Jorma Uotinen, 3 pistettä: Pitikö tämän olla cha cha? Tämä pari uskoo enemmän huumorin voimaan. Mulla tuli hyvä olo ja kiva kutina, kun katsoo Susan viidakkonaisolemusta. Wilson on raamikas komistus. Iloisessa mielessä liikuttavan lapsellinen.

Yhteensä: 11 pistettä

Bettina Sågbom & Jani Rasimus

Helena Ahti-Hallberg, 4 pistettä: Olit oppinut hirveän hyvin askeleet. Tanssiasennon pitäminen oli vaikeaa. Alussa näytti suht hyvältä, mutta laajuus hävisi. Puolen välinen jälkeen sait vähän takaisin.

Jorma Uotinen, 4 pistettä: Sinnepäin, mutta askel tökki. Turhan jännittynyt tunnelma. Lisää uskallusta, luottoa ja antautumista, kyllä tuo Jani sua vie.

Jukka Haapalainen, 5 pistettä: Erittäin hyvin rakennettu koreografia. Tanssittiin valssia ja vähän showelementtejä. Hämmästyttävän hyvää jalkatyötä .

Susanna Rahkamo, 4 pistettä: Aluksi oli vähän jännittynyt fiilis, mutta sitten se lähti rentoutumaan. Asento on vähän sulkinainen. Hartiat auki ja tulee upeampi asento.

Yhteensä: 17 pistettä

Simo Frangén & Sutu Markkanen, Cha cha: Cream

Jorma Uotinen, 4 pistettä: Tanssista en puhuisi. Maisteri iskee rautaisen huumorimiehen asenteella. Vilpittömän veikeä.

Jukka Haapalainen, 3 pistettä: Rytmikone, Simolla on pettämätön rytmi. Yhtä ja toista muutakin, saksalaista marssia, estradimamboa ja capoieraa.

Susanna Rahkamo, 4 pistettä: Maisteri on parkettien partaveitsi. Persoonallinen tapa käsitellä musiikkia. Hyvä esityksenä.

Helena Ahti- Hallberg, 3 pistettä: Sutu teki vaarallisen valinnan, sillä Simo tanssi paljon yksin. Pettämätön rytmitaju. Perustekniikasta ei tietoakaan

Yhteensä: 14 pistettä

Rosa Meriläinen & Sami Helenius

Jukka Haapalainen, 7 pistettä: Rosalla näyttää olevan oivat lahjat vakiotanssiin. Suoriutui todella loistavasti. Jalkatyö jo nyt korkealla tasolla ja opetus aloitettu oikeasta päästä. Kosketuskohdan jos saatte pysymään, niin tulee tosi hyvä.

Susanna Rahkamo, 7 pistettä: Räväkästä Rosasta on tullut romanttinen Rosa. Hyviä nousuja ja taivutuksia jo nyt. Mä nautin tästä.

Helena Ahti-Hallberg, 8 pistettä: Aivan loistava tanssiasento.

Jorma Uotinen, 7 pistettä: Rosa on kuin ruusunnuppu puhkeamassa kukkaan. Herättää elävää mielenkiintoa tulevia viikkoja varten.

Yhteensä: 29 pistettä

Miia Nuutila & Vesa Anttila

Susanna Rahkamo, 6 pistettä: Hyvä flirtti päällä, pari tanssi yhteen. Reaktio ja vastareaktio, siitä tykkään.

Helena Ahti-Hallberg, 7 pistettä: Loistavat jalkojen ojennukset. Illan parhaat suuntaa muuttavat askeleet. Kun tekninen taito riittävää, ei tarvitse mitään temppuja.

Jorma Uotinen, 8 pistettä: Komearunkoinen ja vahva pari. Aitoa esiintyjän otetta.

Jukka Haapalainen, 6 pistettä: Rupes löytymään sääret. Koko Miian muutenkin säteilee loistavasti. Materiaali soveltui erittäin hyvin tähän tanssiin ja musiikkiin.

Yhteensä: 27 pistettä

Rolf Nordström & Nitta Kortelainen

Helena Ahti-Hallberg, 3 pistettä: Tyylikäs pari ja kaunis nosto alussa. Oli niin vaikea koreografia, että vähän sääliksi kävi. Voi antaa vähän anteeksi jalkatekniikan puutteita.

Jorma Uotinen, 2 pistettä: No ei nyt ihan onnetonta. Frakki istuu hyvin ja muutama askel lipui.

Jukka Haapalainen, 2 pistettä: Kirurgin varmat otteet näkyivät alussa. Aika isoja rytmisiä ongelmia. Kuuntele musiikkia tai odota, että Nitta vie.

Susanna Rahkamo, 3 pistettä: Pyörimiset menivät vauhdilla, kokonaisuus jäi kaavamaiseksi.

Yhteensä: 10 pistettä

Pirkko Mannola & Mika Jauhiainen, Cha cha: My Heart Belongs to Daddy

Jorma Uotinen, 7 pistettä: Tässä oli tanssillinen ote alusta loppuun, ei lainkaan hullumpaa. Ja pakko sanoa: Pirkko, mitkä sääret!

Jukka Haapalainen, 7 pistettä: Tänään on sääripäivä, tässä oli timanttisääret. Mä oon ihan täysin ihastunut Pirkkoon. Hän ei ainoastaan suoriudu rytmistä, mutta hän tuntee sen. Se näkyy kasvoista.

Susanna Rahkamo, 6 pistettä: Oli fiilis kuin 50-luvun musikaalista. Terhakka daami kieppuu ja lantio keinuu, mieletöntä, vauhtia.

Helena Ahti-Hallberg, 6 pistettä: Cha chan tunnelma sopi musiikkivalintaan. Paljon tunnistettavia peruskuvioita. Rytmi ei kadonnut tanssista.

Yhteensä: 26 pistettä

Kim Herold & Sanni Siurua

Jukka Haapalainen, 5 pistettä: Tämä lähti koruttomasti ja kauniisti liikkeestä. Suloinen ja komea pari! Kilpatanssissa kaikki viimeisen päälle trimmattu, tämä oli vähän sordiiniversio. Toisaalta asento muistutti vähän vanhaa 40-lukulaista vakiotanssiasentoa.

Susanna Rahkamo, 5 pistettä: Huh huh, minkä näköinen pari, tulee vielä kuumat paikat! Vähän ryhtiä parantaisin. Daamia pitäisi vähän viedä eikä antaa lompsia omassa tahdissa.

Helena Ahti-Hallberg, 5 pistettä: Todella kaunis pari, joka kantoi tanssin loppuun asti. Tanssiasennon parantaminen parantaisi kokonaisuutta.

Jorma Uotinen, 6 pistettä: Tosi siisti. Sannin sulous ja Kimin komeus luo lupaavan kokonaisuuden.

Yhteensä: 21 pistettä

Lue lisää ensimmäisestä tanssilähetyksestä MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -sivuilta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat