Mainos

Kahdeksan loukkaantui rajussa ulosajossa Mikkelissä – kuljettajan epäillään olleen humalassa

Mikkelissä Etelä-Savossa kahdeksan ihmistä loukkaantui henkilöauton suistuttua tieltä. Onnettomuuden syyksi epäillään poliisin mukaan törkeää rattijuopumusta ja ylinopeutta.

Mikkelin keskussairaalasta kerrotaan, että kukaan loukkaantuneista ei ole hengenvaarassa. Tarkempia tietoja vammoista ei anneta vielä.

Itä-Suomen poliisin mukaan normaaliin henkilöautoon ahtautuneiden henkilöiden ikähaarukka oli varsin laaja, 23-78 vuotta. Kaikkien loukkaantuneiden henkilötietoja poliisilla ei vielä illalla ollut käytössään.

Pelastuslaitoksen mukaan tieltä suistuessaan auto pyöri katon kautta ympäri ainakin kerran. Tieosuudella on sadan kilometrin tuntinopeusrajoitus.

Onnettomuuspaikalle hälytettiin useita ensihoitoyksiköitä.

– Oli haasteellista saada riittävä määrä ensihoitoyksiköitä paikalle, kun potilasmäärä oli noin suuri. Muun muassa pelastuslaitoksen palohenkilöstöstä miehitettiin vara-auto, ja palomiehet osallistuivat potilaiden hoitoon sekä kuljetukseen, päivystävä palomestari Eero Aho sanoo.

Pelastuslaitoksen mukaan onnettomuus tapahtui Jyväskyläntiellä noin kymmenen kilometriä Mikkelistä Jyväskylän suuntaan. Sivullinen ilmoitti ulosajosta hieman puoli kuuden jälkeen.

Tien toinen kaista suljettiin onnettomuuden takia. Liikenne alkoi kulkea normaalisti hieman kello puoli kahdeksan jälkeen illalla.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.