Mainos

Kaarinan helpot kotileivonnaiset yksissä kansissa

Kaarinan suositut torstaileivonnaiset ovat nyt helposti löydettävissä uudesta lähes sadan sivun keittokirjasta. Tv-leipurin Helpot kotileivonnaiset kirja on taattua, turvallista reseptiikkaa, mihin olemme tottuneetkin jo aikaisemmissa Kaarina Roinisen julkaisuissa. Keittokirjoja on ilmestynyt vuosien varrella kahdeksan kappaletta.

Jokainen leivonnainen on kuvattu ja kuvat ovat hehkeän herkullisia. Reseptit on jaettu kuukausittain, joten sesonkien seuraaminen on helppoa. Reseptejä lukiessa ei voi välttyä "déjà vu" reaktiolta. Ohjeet ovat järjestyksessä suoraan Huomenta Suomen torstaisista ruokaosuuksista. Mukavaa, sillä Kaarinan leivonnaiset ovat ehkäpä kysytyimpiä ohjeita Huomenta Suomen reseptiikasta.

Leivontareseptien lisäksi kirjan alussa on muutama oleellinen ohje harjoittelevalle jauhopeukalolle. Kaarinan vinkeistä saavat kokeneetkin uusia ideoita. Vinkkejä löytyy alkusivujen lisäksi myös ohjekohtaisesti. Kuinka korvata jauhon, jota ei kaapista löydy tai tuoreet marjat tavipakkasella? Kaikki on otettu mestarileipurin kokemuksella huomioon.

Kirja sopii tuliaiseksi niin nuorelle kuin vanhallekin leivonnan konkarille tai noviisille. Kustantajan (WSOY) ovh on 121 markkaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.