Käärijän viisubestis saapuu ensi viikolla Suomeen – suomalaisartisti aikoo mennä paikalle: "Vähän Bojan kyseli, että…"

Käärijä bailaa hullun lailla uudella kappaleellaan 10:13
Käärijä paljastaa, miten yhteistyö virolaisräppäri Tommy Cashin kanssa alkoi

Käärijä ja Slovenien Bojan Cvjetićan ystävystyivät Euroviisuissa Liverpoolissa viime keväänä.

Suomen euroviisusankari Käärijä eli Jere Pöyhönen ystävystyi viisumatkalla Slovenian viisuedustajan, Joker Out -bändin Bojan Cvjetićan kanssa. Kesäkuussa Bojan oli Suomessa ja hyppäsi myös lavalle Käärijän Tavastian-keikalla.

Käärijä kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että he pyrkivät Bojanin kanssa pitämään viikoittain yhteyttä. Ensi viikolla Bojan saapuu Suomeen, kun Joker Out -bändillä on keikat Helsingissä, Turussa sekä Tampereella.

Käärijä kertoo, että hän menee tapaamaan ystäväänsä.

– Kyllähän heitä tulee varmaan moikattua, varmasti menen katsomaan heidän esityksiään. Vähän Bojan kyseli, että hyppäänkö heidän keikka-autoonsa. Kyllä se voi olla, että meikäläinen lähtee. Se siitä lomailusta sitten, Käärijä naurahtaa.

Käärijä rentoutui kiireisen keikkakesän jälkeen ulkomailla, josta hän on juuri palannut Suomeen. Tänään artistilta ilmestyi uusi kappale It’s crazy It’s party, ja singlellä on mukana maailmalla tunnettu, eestiläinen rap-artisti Tommy Cash.

– Seuraava keikkani on 28. syyskuuta ja nyt tässä on uuden biisin promoamista. Koko ajan täytyy tehdä vähän hommia, mutta yritän ottaa myös iisisti.

Käärijällä on luvassa tänä vuonna Suomen-keikkojen lisäksi myös Euroopan-kiertue.

Lue myös:

    Uusimmat