Käärijä saapui Tanssii Tähtien Kanssa -lähetykseen – tätä paria hän kannustaa: "Rakastan"

Käärijä jakaa festivaalimuistojaan – katso haastattelu Ruisrockista! 8:33
Käärijä jakoi festivaalimuistojaan – katso haastattelu Ruisrockista!

Käärijä eli Jere Pöyhönen saapui Tanssii Tähtien Kanssa -lähetykseen sunnuntaina 5. marraskuuta. 

Käärijä eli Jere Pöyhönen saapui Tanssii Tähtien Kanssa -lähetykseen sunnuntaina 5. marraskuuta. Mies kertoi tulleensa kannustamaan erityisesti tanssija ja tanssinopettaja Katri Riihilahtea ja tämän paria ex-lumilautailija Matti Suur-Hamaria

 – No kyllähän minä Katria ja Mattia tulin kannustamaan. En ole hirveästi ehtinyt seuraamaan heidän matkaansa, mutta toivon kaikkea parasta heille. Rakastan Katria, Käärijä hehkutti. 

Katri Riihilahti toimi Käärijän taustatanssijana viime keväänä niin Uuden Musiikin Kilpailussa kuin myös Liverpoolin Euroviisuissa.

– Se oli ehkä kerran elämässä -kokemus. Tunneskaala on laaja, mitä kaikkea siihen mahtuu. Älyttömän ihanaa, minkälainen vaikutus tanssilla ja musiikilla on ihmisiin - ja että minkälaista yhteenkuuluvuuden tunnetta pystyy luomaa tätä kautta. Tanssijana se oli ihan unelmatyö ja meni vielä ihan hyvin, Riihilahti kertoi MTV Uutisille kesällä. 

Tanssii Tähtien Kanssa suorana MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa klo 19.30 alkaen. Tanssikuplan uudet jaksot MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin.


 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat