Onko Kaapo Kakon poisjäännillä NHL-lupausten tapahtumasta merkitystä? "Kärkivaraukset menevät aina, vaikka olisi Connor McDavid"

0:52
Kaapo Kakon kommentit maanantaina Kaisaniemessä.

Kultaleijona Kaapo Kakko varataan tulevana kesänä NHL:n varaustilaisuudessa erittäin todennäköisesti joko ensimmäisenä tai toisena. Toisin kuin aluksi ilmoitettiin, Kakko jatkaa Leijonien juhlakiertueella keskiviikkona Tampereella, eikä lähde NHL:n huipputulokkaille tarkoitettuun NHL Scouting Combine -tapahtumaan.

NHL-toimittajat Jackie Redmond, E. J. Hradek ja Brian Lawton käsittelivät NHL Network -ohjelmassa Kakon testileiriltä poisjäämistä ja sen merkitystä.

– Sillä ei ole merkitystä. Jos olisin Jack Hughes, en menisi myöskään, Hradek kommentoi Kakon poisjäännin merkitystä.

– Tiedämme heidän olevan varaustilaisuuden kaksi kärkinimeä. Molemmat ovat pelanneet paljon jääkiekkoa tänä vuonna, joten pidän tällaisen vuoden jälkeen Kakolta fiksuna vetona jättää testileiri välistä.

Lawtonin mukaan tapahtumasta pois jääminen ei ole normaalia, mutta se ei myöskään ole täysin epänormaalia.

– Ei ole ok jättää menemättä paikalle. Kärkivaraukset menevät aina, vaikka olisi Connor McDavid tai Auston Matthews.

– Kakolla on takana kiireinen vuosi ja nyt hän juhlii maailmanmestaruutta. Tämä ei ole tavallista, mutta tuleeko se vaikuttamaan jotenkin häneen, ei missään nimessä, Lawton linjasi.

NHL:n varaustilaisuus järjestetään 21.-22. kesäkuuta Vancouverissa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja