Kaapo Kakon pahimmalta kilpakumppanilta kovaa puhetta itsestään: "Olen tämän draftin paras pelaaja"

1:37
Videolla Kaapo Kakon tunnelmia MM-turnauksen jälkene.

Kaapo Kakko näytti kykynsä miesten peleissä MM-kisoissa, mutta hänen kovin kilpakumppaninsa ensi kesän varaustilaisuudessa vakuuttaa olevansa silti kovempi luu. Jack Hughes kamppailee Kakon kanssa draftin ykköstilasta. 

NHL:n varausikäisten testitilaisuus (Draft Combine) alkaa tällä viikolla KeuBank Centerissä Buffalossa. Mukaan on kutsuttu 77 pohjoisamerikkalaista ja 27 eurooppalaista lupausta. 

Kaapo Kakko jätti tilaisuuden väliin, mutta Jack Hughes on mukana tilaisuudessa. Ensi kesän varaustilaisuuden isoin kysymys on, kumpi heistä varataan ykkösenä. Ensimmäinen varausvuoro on New Jersey Devilsillä ja toinen New York Rangersilla. 

Itseluottamuksesta ei ole ainakaan kiinni, jos NHL:n omilla verkkosivuilla ilmestyneeseen haastatteluun on uskominen. Hän hehkutti omaa nopeuttaa ja taitoaan. 

– Uskon sydämessäni, että olen tämän draftin paras pelaaja, Hughes sanoi. 

Hughes sanoi, että hän on valmis pelaamaan jo ensi kaudella NHL:ssä. Siitäkin huolimatta, että hän on vielä paljon Kaapo Kakkoa jäljessä fyysisesti. 

– Tiedän, että olen NHL-pelajaa. MM-kisojen kokemuksen jälkeen se on mielessäni, että olen valmis ensi vuonna. 

Testitilaisuuden kuuluu haastatteluja seurojen kanssa, lääkärintarkastuksia ja fyysisiä testejä. Hughes sanoi, että hän aikoo ottaa hetken rennosti tilaisuuden jälkeen. 

– Olin Euroopassa melkein kaksi kuukautta (18-vuotiaiden MM-kisat ja aikuisten MM-kisat). Nyt kauden jälkeen katson Stanley Cupin finaaleja, pelaan golfia ja hengailen kavereiden kanssa. 

– Sitten matkustan Vancouveriin (varaustilaisuuteen), ja ja se viikonloppu muuttaa elämäni. 


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja