Kaapo Kakko loukkaantui inhassa tilanteessa – suomalaisvahdilta uskomaton haamupelastus samassa ottelussa

Tulosruutu: Kaapo Kakko loukkaantui – Ukko-Pekka Luukkoselta uskomaton torjunta

New York Rangersin suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko loukkasi jalkansa yön NHL-kierroksella Buffalo Sabresia vastaan.

Kakko kamppaili toisen erän lopulla kiekosta hyökkäyspäässä Buffalo-puolustaja Erik Johnsonin kanssa ja kaatui selälleen vasemman jalkansa päälle, joka vääntyi ikävän näköisesti. Istumaan noustessaan Kakko irvisti tuskaisen oloisena ja piteli vasenta polveaan.

Hän ei varannut painoa vasemmalle jalalle poistuessaan kaukalosta joukkuekavereidensa auttamana.

Loukkaantumiseen johtanut tilanne on katsottavissa jutun pääkuvana olevalta videolta.

Rangersin kolmosketjussa pelanneelle Kakolle ehti kertyä jääaikaa vain 6 minuuttia ja 45 sekuntia. Kakon saldo kauden 20 ottelussa on kolme (2+1) tehopistettä.

Koko NHL:n kärkijoukkueena yön kierrokselle lähtenyt Rangers hävisi Buffalolle 1–5. Ukko-Pekka Luukkonen pysäytti Buffalon maalilla 25 laukausta ja torjui joukkueelleen jo kolmannen voiton peräjälkeen. Toisen erän alussa, 2–0-johtoasemassa, Luukkonen pysäytti Jimmy Veseyn laukauksen uskomattomalla haamutorjunnalla.

Luukkosen torjunta on katsottavissa jutun pääkuvana olevalta videolta.