Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Jyrki Sukulan mukaan suomalaiset sortuvat yhteen tiettyyn mokaan ruoanlaitossaan: "Pikkuhiljaa kaista kapenee"

1:15Huippukokki Jyrki Sukula suomalaisista asiakkaista: ”Pahin on se, että tempaisee siinä pienessä jurrissa vielä kahden aikaan yöllä sellaisen palautepostauksen someen”Jyrki Sukula paljasti mielipiteensä suomalaisista asiakkaista: "Pahin on se, että..."
Julkaistu 17.10.2022 19:30

Emmi Ikonen

emmi.ikonen@mtv.fi

Jyrki Sukula paljasti suomalaisten kompastuskiven ruoanlaitossa.

Italiassa asuva huippukokkki Jyrki Sukula saapui Tanssii Tähtien Kanssa -yleisöön yhdessä Helmi-tyttärensä kanssa. Ennen illan tansseja hyväntuulinen Sukula 

– Minua pyydettiin toiselle kaudelle tanssimaan, mutta pupu tuli siinä vaiheessa pöksyyn. Olen tyytynyt vain katsomaan ohjelmaa, Sukula nauraa.

Lue myös: Helena Puolakka teki 18-tuntisia työpäiviä päästäkseen Suomen arvostetuimmaksi keittiömestariksi – oppi ratkaisevan asian Gordon Ramsayn alaisuudessa

Jyrki Sukula ja Helmi-tytär
Jyrki Sukula saapui TTK-katsomoon Helmi-tyttärensä kanssa.

Sukulalla oli selkeä näkemys siitä, mikä on suomalaisten kompastuskivi ruoanlaitossa. 

– Rohkeus ja sen puute. Ruoanlaitosta tulee tylsää, kun siitä ei tee itselleen innostavaa. Pikkuhiljaa kaista kapenee ja ruokalajit ovat aina samoja. Tiedämme suomalaisten kulutuksesta sen, että alamme toistaa samoja ruokia ja tehtävien ruokien määrä on aika pieni, Sukula arvioi.

Kokki itse pyörittää pientilaa Italiassa, jolloin hän myös kokkaa luonnollisesti paljon. 

– Työn vuoksi kokkailuumme tulee monenlaista elementtiä. Sitä kautta tulee tehtyä paljon erilaista. Italiassa tulee toki tehtyä sesongin mukaan paljon kaikenlaista.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lisää aiheesta:

Oletko maistanut? Jyrki Sukula paljastaa kaikkien aikojen suosikkiruokansa ja ohjeen siihen: "Rakastan!"Kari Aihinen menee sanattomaksi nähdessään Timon keittiön: "Tämä pitsalaatikoiden ja limutölkkien määrä on jotain ihan hirveää!"Salkkarit-tähti Jarmo Koski ei usko iän tuovan etua MasterChef-kisassa: "Olen täällä oppimassa uutta"Salkkarit-tähti Jarmo Koski joutui opettelemaan ruoanlaiton isänsä kuoleman ja äitinsä sairastumisen jälkeen: "Jäimme veljeskatras keskenämme"Edullista ja helppo valmistaa – Henri Alénilla on yksi ehdoton ruokasuosikki, jota sinunkin kannattaisi kokeilla: "Hemmetin hienon makuista"Huippukokki Henri Alén muistelee kaikkien aikojen erikoisinta luomaansa annosta: "Se oli kyllä aika eksoottinen"
RuokaLifestyleJyrki SukulaTanssii Tähtien KanssaSeurapiirit

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 14:16
    Ruokaniksit

    Helppo pullajälkkäri on nyt jättihitti somessa! Testaa vaikka isänpäiväksi

  • 06:39
    Henri Alén

    Tätä Henri Alén ei missään nimessä nyt ostaisi ruokakaupasta

  • Eilen16:46
    Ravintolat

    Yksi uunitemppu ja arkinen raaka-aine muuttuu herkuksi – Henri Alén paljastaa kikan

  • Eilen08:21
    Juusto

    Mozzarellaa vai burrataa? Tässä juustojen erot

  • ke16:07
    Turvallisuus

    Tätä ruokaa saa syödä vain 2 grammaa päivässä