Jyrki Sukulan mukaan suomalaiset sortuvat yhteen tiettyyn mokaan ruoanlaitossaan: "Pikkuhiljaa kaista kapenee"

Huippukokki Jyrki Sukula suomalaisista asiakkaista: ”Pahin on se, että tempaisee siinä pienessä jurrissa vielä kahden aikaan yöllä sellaisen palautepostauksen someen” 1:15
Jyrki Sukula paljasti mielipiteensä suomalaisista asiakkaista: "Pahin on se, että..."

Jyrki Sukula paljasti suomalaisten kompastuskiven ruoanlaitossa.

Italiassa asuva huippukokkki Jyrki Sukula saapui Tanssii Tähtien Kanssa -yleisöön yhdessä Helmi-tyttärensä kanssa. Ennen illan tansseja hyväntuulinen Sukula 

– Minua pyydettiin toiselle kaudelle tanssimaan, mutta pupu tuli siinä vaiheessa pöksyyn. Olen tyytynyt vain katsomaan ohjelmaa, Sukula nauraa.

Sukulalla oli selkeä näkemys siitä, mikä on suomalaisten kompastuskivi ruoanlaitossa. 

– Rohkeus ja sen puute. Ruoanlaitosta tulee tylsää, kun siitä ei tee itselleen innostavaa. Pikkuhiljaa kaista kapenee ja ruokalajit ovat aina samoja. Tiedämme suomalaisten kulutuksesta sen, että alamme toistaa samoja ruokia ja tehtävien ruokien määrä on aika pieni, Sukula arvioi.

Kokki itse pyörittää pientilaa Italiassa, jolloin hän myös kokkaa luonnollisesti paljon. 

– Työn vuoksi kokkailuumme tulee monenlaista elementtiä. Sitä kautta tulee tehtyä paljon erilaista. Italiassa tulee toki tehtyä sesongin mukaan paljon kaikenlaista.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat