Jymy-yllätys: Pirkka-Pekka Petelius mukaan Posseen!

Jo entuudestaan räväkkä Posse-poppoo saa mukaansa miehen, joka on suomalaisen viihdehistorian ehdoton kestotähti. 

Fanien iloksi jättisuosion saanut Posse palaa MTV3-kanavalle kolmannen tuotantokauden jaksoin syksyllä 2016. Villiin joukkoon liittyy tulevalla kaudella hurjapäänä tunnetun Viivi Pumpasen lisäksi myös toinen uusi jäsen! 

Jos suuri yleisö on innokkaan yllättynyt Pirkka-Pekka Peteliuksen lähtemisestä Posseen, niin ei rämäpää-porukkaan liittyminen ollut itsestään selvyys miehelle itselleenkään. 

PPP nähtiin Possessa sekä suihkurallissa että vieraan roolissa yhdessä koko ohjelmahistorian hulvattomimmista haastateluista. Petelius viihtyi roolissaan enemmän kuin hyvin ja hänellä heräsikin toive päästä porukan vakiokalustoon.

– Olen vanha tuppautuja, Petelius nauraa MTV.fille.

Mies oli ilmaissut kiinnostuksensa ohjelman vastaavalle tuottajalle, mutta koska kyseessä on varsinainen vitsiniekka, tuottaja ei ollut ottanut Peteliuksen heittoa kovinkaan tosissaan. Toki tuottaja oli ilmaissut myös heidän mielenkiinnon supermiehen mukaan tulemiseen.

Tuottaja olikin varsin hämillään siitä, että Petelius oli ollut tosissaan mukaan lähtemisestä. Yhteinen sävel löytyi hyvin nopeasti ja PPP nähdäänkin Possessa jo tulevana syksynä.

Videolla Petelius kertoo myös, mitä jännitettävää hän kokee tulevassa syksyssä olevan.

Posse starttaa MTV3-kanavalla syksyllä 17.9. alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat