Posse saa jatkoa – räävitön viihdeshow palaa ruutuun

Hittisarja Posse saa jatkoa! Suositun sarjan kolmas kausi nähdään ruudussa ensi syksynä.

Hulvaton suora viihdeshow Posse nähdään ruudussa myös tulevana syksynä. Posse vie tutut kasvot epämukavuusalueelleen ja yllättää niin kotikatsojat kuin vieraansakin.

Possen toinen kausi huipentui viime syksynä Espoo Metro Areenalla kuvattuun Mega Posse -lähetykseen. Kaikkiaan Possen toista tuotantokautta seurasi syksyn aikana tv:stä 3,1 miljoonaa suomalaista*. Kausi oli myös MTV Katsomon suosituimpien sisältöjen joukossa yli 1,5 miljoonalla käynnistyksellä ja vajaan 70 000 keskikatsojamäärällä per jakso.

Possen toisen kauden aikana sattui ja tapahtui niin vieraiden saralla kuin myös posselaisten kuvaamissa tilanteissa.

Possen remmiin toisella kaudella mukaan tullut Jenni Dahlman on osoittanut heittäytymiskykynsä stunteissa ja erityisesti sätkyukoissa. 

Katsojat yllättyivät, kun Dahlman kesken Possen kolmannen liven otti rintsikat pois ja antoi ne HP Parviaiselle. Tempun tarkoituksena Dahlmanin oli esitellä katsojille Possen uusi osio, rintsikkaralli. 

Tempauksesta kertova juttu nousikin sarjan nettisivuilla yhdeksi koko kauden luetuimmista. 

Parhaiten katsojien mieleen vierailijoista varmasti jäi Cheek, joka yllätti kaikki ilmiömäisellä pokalla, kun hän sätkyukkona tilitti huoltoaseman asiakkaille.

Cheek saikin heittäytymisestään paljon hyvää palautetta niin omilta kuin Possenkin faneilta. Fanit klikkailivatkin miehen sätkyukko-pätkää ennätysmäärän. 

Possen lähetykseen saapunut Pirkka-Pekka Petelius villiintyi vierailunsa aikana täysin ja lopulta kasassa olikin ohjelman kaikkien aikojen sekopäisin haastattelu, joka keräsi paljon palautetta sosiaalisessa mediassa.

Samassa jaksossa Petelius nähtiin Possen seurana myös suihkurallissa, johon osallistui hänen lisäkseen myös Maisa Torppa.


Suihkurallit ovat muodostuneet jo Possen tavaramerkiksi ja toisella kaudella panokset koventuivat muun muassa siinä, että mukana oli myös vieraita. Vieraillessaan opiskelija-asunnoissa HP ja Aku Hirviniemi saivat suihkuun myös seurakseen alastoman nuoren naisen.


Läpi kauden Posse on parodioi erilaisia tv-ohjelmia ja bändejä, joista huvittavimpia on varmasti heti ensimmäisessä jaksossa nähty Kuumikset, jolla viitattiin syksyn kohusarja Hottiksiin.

Posse MTV3-kanavalla ensi syksynä

Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus, 10+ vuotiaat yliyön luvuin ja comScore DAX 20.11.

*tavoittavuus: Vähintään 3 minuuttia yhtäjaksoista katselua.

Lue myös:

    Uusimmat