Juventuksen Tuija Hyyrynen juhlii Italian mestaruutta

Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen ja Juventuksen Tuija Hyyrynen juhlii Italian mestaruutta. Mestaruus varmistui toiseksi viimeisellä kierroksella Juventuksen kaadettua Sassuolon 3-1.

Juventus siirtyi nopeassa tahdissa ensimmäisellä jaksolla kahden maalin johtoon Barbara Bonansean ja Cristiana Girellin osumilla. Michela Cambiaghi kavensi ottelun toisen jakson alkajaisiksi, mutta Lisa Boattin sinetöi loppuluvut 3-1 reilun tunnin pelin jälkeen.Hyyrynen tuli kentälle 67. minuutilla.

Serie A:n mestaruus oli Hyyryselle jo viides. Juventus on juhlinut sarjan voittoa viidesti peräkkäin. 34-vuotias Hyyrynen on pelannut Juventuksessa vuodesta 2017 lähtien. Suomalaispuolustaja on pelannut Juventuksessa 80 Serie A:n ottelua.

Juventus varmisti mestaruuden ja on ennen viimeistä kierrosta viisi pistettä edellä AS Romaa. Viimeisessä ottelussa se kohtaa kolmanneksi sarjassa sijoittuvan AC Milanin.