Juventukselta emämunaus jo ensihetkillä – Antti Niemeltä viiltävä analyysi tilanteesta: "Taisi olla heidän ensimmäinen kosketuksensa palloon"

Portugalilainen Porto otti arvokkaan 2-1-voiton italialaisjätti Juventuksesta Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa. Juventus antoi ottelun ensimmäisellä minuutilla varsinaisen lahjamaalin Rodrigo Bentancurin harhasyötöstä.

Ottelu oli ehtinyt vanheta vain reilun minuutin, kun Juventuksen puolalaisvahti Wojciech Szczesny antoi syötön vaikean paikkaan Bentancurille. Uruguaylainen pelasi pallon takaisin kohti veskaria, mutta Porton Mehdi Taremi ehti väliin ja sai viimeisteltyä ottelun avausosuman. Iranilainen on tehnyt neljässä perättäisessä pelissä osuman.

Moussa Marega lisäsi Porton johdon toisen puoliajan alkusekunneilla kahteen maaliin. Federico Chiesa toi Juventukselle arvokkaan maalin vajaa kymmenen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Ottelun loppuhetkillä nähtiin myös kohahduttava tilanne, kun Cristiano Ronaldo oli kontaktissa Zaidu Sanusin kanssa. Tilanteesta ei kuitenkaan vihelletty rangaistuspotkua.

Katso videolta avausmaaliin johtanut karmea moka ja Antti Niemen analyysi tilanteesta.

Kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan pudotuspelit katsottavissa C Moren kanavilta sekä suoratoistopalvelusta!

Lue myös:

    Uusimmat