Poliisi on ottanut kiinni kaksi Porvoon ampumisesta epäiltyä henkilöä – poliisia päin ammuttiin takaa-ajon aikana

2:01

Tampereen seudulla takaa-ajetut on saatu kiinni, KRP tiedottaa. Kahden kiinniotetun henkilön epäillään liittyvän Porvoon ampumiseen.

Poliisilla oli aiemmin käynnissä puoli tuntia kestänyt takaa-ajotilanne Tampereelta Ylöjärven suuntaan, KRP kertoo Twitterissä.

KRP:n mukaan takaa-ajon yhteydessä ammuttiin poliisia päin.

Takaa-ajo päättyi kiinniottoon kello 20.36.

Epäillyt oli ennen takaa-ajoa paikallistettu Tampereelle, mistä on alkanut takaa-ajo Ylöjärven suuntaan. Takaa-ajoa on edeltänyt kiinnioton yritys.

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen kertoi asiasta Ylen uutislähetyksessä. Hän myös varoitti kansalaisia poliisioperaatiosta.

Keskusrikospoliisi kertoi aiemmin Twitterissä arvelevansa, että takaa-ajotilanne liittyy aamuyöllä Porvoossa tapahtuneisiin ampumisiin, joissa loukkaantui kaksi poliisia. 

Ampumisista epäillään kahta miestä, jotka olivat poliisin mukaan uhanneet kahta poliisimiestä Porvoossa aseilla, ampuneet näitä kohti ja paenneet paikalta. Miehiä on etsitty läpi päivän.


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja