Jutta Gustafsberg ja Ari-rakas avoimena suhteestaan: Haluamme lapsen

Upea fitnesspariskunta on pitänyt yhtä vasta vajaan vuoden, mutta rakastuneet ovat keskustelleet jo mahdollisesta perheenlisäyksestä.

Levin avajaisissa nähtiin onnea hehkunut pariskunta, joka vaihtoi toisiaan kohtaan avoimen rakastuneita katseita. Jutta ja Ari ovat tunteneet toisensa kymmenen vuoden ajan, mutta ystävyys syveni rakkaudeksi vasta hiljattain.

– Olemme onnellisia yhdessä. Moni ihminen on tullut sanomaan meille, että näytämme onnellisilta yhdessä. Kyllä tässä välillä nyt jotain ainutlaatuista on, Ari tunnustaa Viihdeuutisille Jutan nyökkäillessä vieressä.

Jutalla on takanaan kaksi avioliittoa, joista ensimmäinen päättyi traagisesti aviomies Petteri Jussilan traagiseen kuolemaan. Jutalla on suhteesta 8-vuotias Max-poika. Toinen liitto poliisina työskentelevän Harri Gustafsbergin kanssa päättyi eroon tänä vuonna. Ari Kokkosen pitkä avioliitto päättyi eroon keväällä 2011.

– Meillä on hyvä olla yhdessä. Ollaan tunnettu yli kymmenen vuoden ajan ja Ari on ollut minun unelmani jo vuosien ajan, Jutta tunnustaa iloisesti naurahtaen.

Kehonrakennuksen ammattilaiseksi tänä vuonna siirtynyt Ari kuuntelee ylpeänä rakkaansa sanoja. Näyttävä rakas on vastaus unelmiin.

– Muutama vuosi sitten aloimme huomata, että olisikohan tässä suhteessa jotain muutakin kuin vain ystävyyttä. Olimme kumpikin tahoillamme kuitenkin varattuja. Mutta kun rakkaus iski, se iski lujaa ja olin päällä lyöty, Ari tunnustaa.

Pariskunnan rakkaus on niin vakaalla pohjalla, että perheen perustaminenkin on otettu jo puheeksi. Vaikka pariskunta nauttii kahdenkeskisestä ajasta ja Jutan Max-poika on hyvissä väleissä Arin kanssa, olisi oma yhteinen pienokainen kuitenkin unelmien täyttymys.

– Olemme puhuneet asiasta. Minulla itselläni ei ole lapsia ja haluaisin saada oman, Ari paljastaa.

Jutta Gustafsberg on nyt 38-vuotias ja rakas vuotta vanhempi. Mahdollista perheenperustamista ei voi enää kovin montaa vuotta lykätä.

– Tämä tilanne on vähän fifty-sixty. Katsotaan nyt, mitä teemme asian suhteen. Meillä on oikeasti hyvä olla näinkin, Jutta sanoo.

(MTV3-ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat