Justin Timberlaken pidätyskuva taipui taideteokseksi – painoksia myyty sadoilla dollareilla

Justin Timberlake pidätyskuvattujen julkkisten joukkoon 0:44
Katso julkkisten tunnetuimmat pidätyskuvat!

Artisti Justin Timberlake pidätettiin 18. kesäkuuta epäiltynä rattijuopumuksesta. Oikeuden eteen hän joutuu 26. heinäkuuta. Taiteilija Godfrey Lohman inspiroitui tähden pidätyskuvasta ja teki siitä taidetta.

Artisti Justin Timberlaken, 43, pidätyskuva on taipunut taiteeksi Hamptonsissa, New Yorkissa. Taideteos on esillä paikallisessa Romany Kramoris -galleriassa, ja Page Sixille on raportoitu, että ihmiset jonottavat teokselle taukoamatta ja napsivat siitä kuvia. 

Teoksen takana on taiteilija Godfrey Lohman, joka valmisti painoksia rajoitetun erän eri väreissä. Taideteoksen nimi on Tuesday Night Out featuring Justin Timberlake, mikä on siinä mielessä harhaanjohtava, että Timberlake pidätettiin epäiltynä rattijuopumuksesta varhain tiistaiaamuna 18. kesäkuuta Sag Harborissa. 

Muun muassa Jerry News on jakanut Instagramissa kuvan Justin Timberlaken pidätyskuvasta inspiroituneesta taideteoksesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Timberlake sai syytteet päihtyneenä ajamisen epäilystä sekä kahdesta muusta liikennerikkomuksesta. Tapausta käsitellään oikeudessa 26. heinäkuuta. 

Romany Kramoris tunnetaan kaupungissa Sag Harborin kuningattarena, sillä hän on pitänyt galleriaansa jo 44 vuotta.

Galleria on tähän mennessä myynyt kaksi tai kolme teosta 520 dollarin, eli noin reilun 480 euron, hintaan, ja Kramoriksen mukaan monet ihmiset palaavat galleriaan takaisin. Galleria aikoo pitää teoksia esillä koko kesän ajan.

– Vihreä ei ole suosikkini. Hän näyttää vähän sairaalta, vihreässä on liikaa martineja, Kramoris sanoi.

Timberlake on kertonut viranomaisille juoneensa yhden martinidrinkin ja lähteneensä tämän jälkeen seuraamaan ystäviään kotiin autollaan.

Kramoriksen mukaan taideteokset herättävät sekä ihastusta että hämmennystä. Hän itse on niistä onnellinen, mutta tapauksesta ei niinkään. 

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat