Justin Timberlake: Siviilisäädystä tehdään liian suuri numero!

Justin Timberlake nauttii uusien ihmisten tapaamisesta ja sanoo, ettei etsi potentiaalisesta tyttöystävästä mitään tiettyjä piirteitä.

Laulaja-näyttelijä Justin Timberlake, 30, on seurustellut niin Jessica Bielin, Cameron Diazin kuin Britney Spearsinkin kanssa. Hän nauttii uusien ihmisten tapaamisesta ja on onnellinen, minne elämä häntä sitten viekin: mies kun ei ymmärrä ihmissuhteiden ympärillä pyörivää draamaa.

– En etsi mitään tiettyä. Ihmiset ovat ihmisiä ja tykkään tavata heitä. En sanoisi naisen jonkun tietyn ominaisuuden olevan jotain toista tärkeämpi, Timberlake sanoo.

– Tänä päivänä tehdään mielestäni liian suuri numero siitä, oletko sinkku vai et. Siitä tehdään suurta draamaa, vaikka sen ei pitäisi olla mikään ongelma. Nautin elämästäni juuri nyt. Ja se milloin tämä polku elämästäni päättyy, tulee olemaan ok, sillä silloin olen halunnut sen päättyvän, Timberlake kertoo.

Uuden Bad Teacher -elokuvan tähti täytti tammikuussa 30 vuotta ja myöntää vasta nyt oppineensa rentoutumaan ja lakanneen hakemasta tunnustusta jokaisella mahdollisella alueella.

– Tämä on jännittävää aikaa. Parikymppisenä minusta tuntui, että haluan tehdä niin paljon kuin mahdollista ja teinkin paljon mahtavia juttuja. Nyt kykenen katsomaan elämääni ja todeta itselleni: "Tiedätkös, sinun ei välttämättä tarvitse tehdä kaikkea." Bad Teacher -leffan valmistumisen jälkeen en ole tehnyt paljoakaan töitä, olen vain ollut. Ja se on hyvin miellyttävää, Timberlake kuvailee.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja