Justin Gatlin ärtyi katsojia koskevasta kysymyksestä – pisti seuraavaksi homman huumoriksi

1:56
Justin Gatlin kommentoi MM-hopeaa ja uransa jatkosuunnitelmia.

100 metrin MM-hopealle Dohassa kiitänyt yhdysvaltalaistähti Justin Gatlin tarjoili kisan jälkeen itsestään sekä ärtyisää että humoristista puolta.

Ajan 9,89 MM-finaalissa naulannut Gatlin korosti kiitollisuuttaan siitä, että hän on selviytynyt Dohaan ja pystynyt iskemään itsensä palkintopallille. Hän viittasi vaivoihinsa – vain kolme viikkoa ennen MM-kisoja yhdysvaltalainen kärsi reisivamman.

Dohassa ei ollut kuitenkaan tarjolla juhlavinta vastaanottoa, sillä katsomo ei pullistellut MM-finaalinkaan aikana. Gatlin silmin nähden ärtyi, kun häneltä kysyttiin, oliko hän tyytyväinen katsojien lukumäärään.

– Minulla ei ollut mahdollisuutta keskittyä siihen, kuinka monta ihmistä oli katsomossa. Olen niin keskittynyt kisaani ja selviytymiseen alku- ja välieristä. Mitä pystyin kuulemaan: kun he sanovat nimemme, yleisöstä lähti ääntä. Olen iloinen siitä, Gatlin sanoi MTV Urheilulle.

Heti perään oli huumorin vuoro, kun Gatlinilta kysyttiin, oliko Dohan ja Lontoon välillä isoa eroa. Kaksi vuotta sitten Gatlin voitti Lontoossa 100 metrin maailmanmestaruuden.

– Kuumempaa. Täällä on kuumempaa, Gatlin veisteli ja viittasi nauraen Dohan oloihin.

– Kilpailijat tekivät upeita suorituksia alkuerissä, välierissä ja finaalissa. Olen iloinen, että taistelin näitä jätkiä vastaan, hän jatkoi vakavoituen.

Gatlin on osoittanut olevansa yhä 37-vuotiaana rautaisessa iskussa. Arvokisamitaleita urallaan kohmelokaupalla kahminut yhdysvaltalainen aikoo jatkaa taisteluaan myös ensi vuonna, jolloin Tokiossa kisataan olympialaiset.

– Se on suunnitelmani. Poikani asettaa minulle paineita. Olen luvannut hänelle, että olen olympialaisissa radalla. Minun täytyy siis harjoitella marraskuusta lähtien, että olen valmis heinäkuussa, Gatlin valotti.

Mitä Gatlin tuumi maailmanmestaruuden voittaneesta yhdysvaltalaismaanmies Christian Colemanista? Katso koko haastattelu ylälaidan videolta.

3:41
Christian Coleman kommentoi MTV Urheilulle maailmanmestaruusjuoksuaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja