Justin Bieberin kasvohalvauksesta uutta tietoa: "Jokainen päivä on ollut parempi"

Justin Bieberin kasvot ovat halvaantuneet – virus hyökkäsi hermoihin:"Rukoilkaa puolestani" 2:54
Näin Justin Bieber kertoi kasvohalvauksestaan Instagramissa.

Bieber kertoo vointinsa kohenneen.

Laulaja Justin Bieber kertoi perjantaina 10. kesäkuuta Instagram-videollaan kärsivänsä toispuoleisesta kasvohalvauksesta. 

– Halusin kertoa, mitä on meneillään. Näette sen luultavasti kasvoistani. Kärsin Ramsay Huntin oireyhtymästä, jossa virus on hyökännyt korvani ja kasvojeni hermoihin ja aiheuttanut toisen puolen kasvohalvauksen. Tämä on aika vakavaa, Bieber kertoi videollaan.

Halvauksen seurauksena Bieber ei pystynyt räpäyttämään toista silmäänsä, toinen sierain ei liikkunut eikä hän pystynyt hymyilemään suunsa toisella puolella. 

Tähti jakoi tiistaina 14. kesäkuuta tietoja nykyisestä voinnistaan Instagramin Tarinat-osiossa, jossa laulajan viesti enteilee hyvää tulevaisuutta ajatellen. 

– Jokainen päivä on ollut parempi. Kaiken sen epämukavuuden kautta olen löytänyt lohtua Hänestä, joka suunnitteli minut ja tuntee minut, Bieber kirjoitti uskonnolliseen sävyyn.

– Muistutan, että Hän tuntee minut kokonaan. Hän tuntee synkimmät osani, joista en halua kenenkään tietävän ja hän toivottaa minut jatkuvasti tervetulleeksi rakastaviin syliinsä.

Bieber kertoi myös siitä, kuinka hänen uskonnollinen näkemyksensä tilanteeseen on antanut hänelle rauhaa kohtaamansa vaikeuksien kanssa.

–Tiedän, että tämä myrsky menee ohi, mutta sillä välin Jeesus on kanssani, hän päätti.

Lähde: Page Six


Lue myös:

    Uusimmat