Jussi Rainio paljasti salaisen paheensa olevan erittäin tunnettu kotimainen klassikko – Maria Veitola ei peitellyt mielipidettään: "Tämähän on ihan hirveä renkutus"

Jussi Rainio toi päivän valoon teinivuosiensa salaisen paheen Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Tähdet, tähdet -ohjelman uudella kaudella tähtiartistit pääsevät näyttämään yleisölleen ja tuomareille jotain aivan uutta itsestään erilaisten teemojan kautta. Tällä kertaa salatut puolet tuodaan toden teolla päivänvaloon, sillä illan jakson teemana on "salainen paheeni". 

Jussi Rainio esitti illan jaksossa Tapani Kansan klassikkokappaleen Äidin pikkupoika

Ennen kappaleen esitystä Rainio tunnusti videolla nähdyssä kuulustelussa ihastuneensa kappaleeseen teini-iässä. Tuolloin tämä oli kuitenkin visusti pidettävä salassa, sillä kyseisen teoksen diggaileminen julkisesti olisi ollut varsin noloa. 

Esitys oli tuomariston mieleen, vaikka kappale jakoikin mielipiteet. Esimerkiksi Maria Veitola ei peitellyt mielipidettään Tapani Kansan klassikosta.

– Voi hyvä luoja, täähän on ihan hirveä renkutus mun mielestä, sinänsä hyvin avattu peli tämä guilty pleasure, Veitola aloitti.

– Hämmästyttävän hyvä esitys tästä biisistä.

Juhani Merimaa sen sijaan oli sitä mieltä, että kyseessä todella on yksi klassikoiden klassikosta, joka on jo aikanaan 1970-luvulla ottanut kantaa nykyäänkin ajankohtaisiin aiheisiin, kuten ilmastonmuutokseen.

– Tämähän on hyvin säilynyt biisi, kestää hyvin käyttöä edelleen, Merimaa totesi. 

– Vauhdikas ja kyllä sä tällä esityksellä pärjäisit missä tahansa bailuissa, Merimaa summasi. 

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat