Jussi Parviaisen kohublogi ja sähköposti hakkeroitiin

Elokuvaohjaaja joutui erikoisen hyökkäyksen kohteeksi maanantaina.

Jussi Parviaisen kohublogiksikin tituleerattu blogi on joutunut hakkeroinnin kohteeksi. Jo maanantaina sivulla nähtiin erikoista tekstiä, kun Jussi Parviainen julkaisi omat puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa. Tekstissä Jussi myös ruoski itseään julkisesti ja kertoi olevansa narsistinen ihminen, joka välittää vain itsestään. Hän myös pyysi vieraita henkilöitä ottamaan häneen yhteyttä ja haukkuvan häntä puhelimitse.

Maanantain ja tiistain välisenä yönä blogikirjoitus poistettiin ja sivulle jätettiin vain Rakastan itseäni -otsikko. Muut blogimerkinnät ovat sivuilta kadonneet.

MTV3.finViihdeuutiset tavoitti Parviaisen hyvän ystävän Juha Molarin, joka on tapahtuneesta näreissään.

– Moni kuvittelee, että Jussi on itse tehnyt tämän, mutta se ei pidä paikkaansa. Hän ilmoitti minulle yöllä, että blogi on hakkeroitu. Yritin itse mennä blogiin sisälle, mutta salasanat ja tunnukset oli kaikki vaihdettu. Jussi on aivan liian avoimesti jakanut salasanojaan ja tunnuksiaan ja nyt niitä on sitten käytetty väärin. Myös Jussin sähköposti on tyhjennetty ja sieltä on hävinnyt arvokkaita tietoja. Tämän lisäksi myös Facebook-tili on poistettu käytöstä ja siellä meni Jussilta taas yli tuhat kontaktia. Miten Jussi saa kaikki kontaktit luotua uudestaan? ystävä pohtii.

Molarin mukaan on surullista, että ulkopuoliset sotkeutuvat Parviaisen ja Saanan väleihin. Ystävällä on kuitenkin vahva epäilys siitä, kuka on hyökkäyksen takana.

– Tämä on minusta harmillista ja kaikki on mennyt yli kohtuuden. Toisen yksityisiin viesteihin ja blogeihin tunkeudutaan tällä tavoin. Itse näen asian niin, että jäljet johtavat tiettyyn suuntaan, Molari sanoo.

Jussi Parviaisen ja Saanan rakkaustarina on ollut varsin värikäs. Pikavauhtia naimisiin mennyt pariskunta on ehtinyt jo hakea avioeroa, mutta palannut kuitenkin yhteen. Saana on myös viettänyt yhteisen yön yhdessä aikuisviihdetähti Mr. Lotharin kanssa. Jussi on taas ollut niin surullinen vaimonsa teoista, että otti taannoin vahingossa yliannostuksen lääkkeitä ja joutui sairaalahoitoon.

Vielä viikko sitten pariskunta oli vielä yhdessä, mutta Saanan uusimman blogikirjoituksen mukaan tiet ovat nyt eronneet.

– En ole Jussin kanssa yhdessä, eikä Jussilla ole mitään lupaa laittaa videoita ja kuvia minusta blogiinsa. Jussi kiusaa minua, olen tehnyt hänestä rikosilmoituksen, Saana kirjoittaa omassa blogissaan.

Jussi Parviaisen hakkeroidusta blogista kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja