Jussi Parviainen vaatii: Saanalle vanha nimi takaisin

Ohjaaja Jussi Parviainen haluaa, että vaimo Saana Parviainen vaihtaisi avioeron myötä sukunimensä.

Heinäkuussa 19-vuotiaan Saana-vaimonsa kanssa avioitunut kohuohjaaja Jussi Parviainen toivoo aviovaimoltaan erikoista tekoa. 55-vuotias mies haluaisi, että Saana vaihtaisi nimensä. Syynä tähän on se, että häntä tyrmistyttää miehen toivomuksista huolimatta naisen esiintyminen seksimessuilla. Miehen sanojen mukaan avioero on tulossa, kun hän sairastumiseltaan ehtii käydä täyttämässä avioeropaperit. Taustalla miehen mukaan löytyy vaimon blogissa julkistama uuden seuralaisen haku.

– Menen huomenna (keskiviikkona) viemään avioeropaperit. En halua, että sukunimeäni yhdistetään aikuisviihteen puuha- ja seremoniamestariksi, loukkaantunut mies lataa MTV3.fin Viihdeuutisille.

Parviainen kertookin, että toiveet sukunimen vaihtamisesta ovat tulleet myös miehen lähisuvusta. Värikkäässä avioliitossa elänyttä miestä koskettaa se, että vaimo on viime päivinä kirjoitellut blogissaan olleensa muiden miesten kanssa.

– Sukuni, erityisesti lapseni, ovat tästä aivan raivoissaan, hän kertoo sydämistyneeseen sävyyn.

Mies kuitenkin on avuton, sillä hänen mukaansa vaimo ei ole suostunut vaatimuksista huolimatta vaihtamaan sukunimeä. Hän on pyytänyt, että Saana ottaisi oman tyttönimensä takaisin käyttöön.

– Mitä minä voin tehdä, hän miettii tyrmistyneenä.

MTV3.fin Viihdeuutiset ei tavoittanut Saana Parviaista asian puitteissa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat