Jussi Parviainen kyllästyi: Avioero tulossa

55-vuotias Parviainen alkaa olla lopen kyllästynyt nuorikkonsa temppuiluun ja sanoo avioeron olevan vain ajan kysymys.

Jussi Parviaisen ja Saanan avioliittoa on seurattu mediassa herkeämättä sen alkutahdeista lähtien. Kun ohjaajan ja häntä 35 vuotta nuoremman Saanan suhde tuli julkiseksi ja avioliittosuunnitelmat levisivät julkisuuteen, on suhteen käänteitä seurattu mediassa tarkasti.

Avioliitto onkin leimattu useamassa mediassa jo farssiksi, kun pariskunnan osapuolet kommunikoivat blogiensa välityksellä mediassa. Saana on uhkaillut avioerolla jo kymmenen kertaa, mutta kuitenkin pariskunta palaa aina toistensa syliin.

Suhteen vanhemmalla osapuolella, kolmatta kertaa naimisissa olevalla Jussi Parviaisella alkaa kuitenkin loppua usko avioliiton tulevaisuuteen.

– Yritin vakavasti avioliittoa Saanan kanssa, mutta ei tästä tule mitään. En usko, että suhde tulee jatkumaan. Emme ole tällä hetkellä puheväleissä Saanan kanssa. Aion viedä avioerohakemuksen ihan lähipäivinä, Parviainen kertoo Viihdeuutisille.

Ongelmia avioliittoon tuovat Parviaisen mukaan Saanan provokatiivinen käytös julkisuudessa. 19-vuotias nuori nainen esiintyy mediassa vähissä vaatteissa toistuvasti, eikä ota miehensä varoittelua leimautumisesta tosissaan.

Saana julkaisi äskettäin omassa blogissaan kuvan itsestään pyllistämässä kameralle pelkät stringit jaloissaan.

– Saana sanoi minulle, että hän on aina villityttö, jota kukaan ei voi kesyttää. Ei tämä pelleily nyt näytä loppuvan millään. Nämä asiat on nyt saatava selväksi, en halua miksikään uudeksi Tuksuksi, joksi olen kovaa vauhtia tulossa, Parviainen päivittelee.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja