Jussi Parviainen järkyttyi vaimonsa seksikuvista

Elokuvaohjaajan nuorikko esiintyy aikuisviihdelehdessä täysin estottomana useissa kuvissa.

Jussi Parviainen yllättyi vaimonsa uusista kuvista totaalisesti. Kuvat julkaistiin torstaina tunnetussa miestenlehdessä ja kuvista paljastui ikävä yllätys. Kuvissa Saana harrastaa seksiä tunnetun aikuisviihdetähden kanssa Sexhibition-messuilla.

Ennen avioliittoa Saana oli kertonut tulevalle miehelleen olleensa mukana seksimessuilla tapahtuneessa esityksessä, mutta ei ollut paljastanut kaikkea messuilla tapahtuneesta.

– Saana vähätteli minulle kuvien tasoa ja kertoi, ettei niitä kukaan kuitenkaan tule näkemään. Saana ei kuitenkaan kertonut minulle kaikkea, vaan pimitti minulle eräitä tärkeitä tietoja. Se on erittäin loukkaavaa, Parviainen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Parviainen viittaa loukkaantumisellaan kuvaan, jossa hänen nykyinen vaimonsa on mukana. Seksimessuilla järjestettiin myös eräänlaiset SM-kisat, joihin Saana otti osaa.

– En tiedä ketään muuta miestä, jonka vaimo olisi ollut mukana tällaisissa kuvissa. Tämä on ihan kamalaa, aivan järkyttävää. Olen aivan tyrmistynyt näistä kuvista, Parviainen tilittää.

Elokuvaohjaajan mukaan myös hänen lähipiirinsä on reagoinut voimakkaasti kuviin.

– Eräs lähiomaiseni itkee kuvien takia, koska on niistä aivan järkyttynyt. Ystävät puistelevat päätään ja käskevät lopettaa tämän pelleilyn.

– En tiedä, olen jotenkin muuttunut aivan pelleksi tässä kaikessa touhussa. Sain tietää kuvista juuri ennen häitä ja putosin silloin polvilleni. Häät oli silloin pakko perua, mutta Saana sai minut vakuutettua ettei tule enempää kohuja. Nyt nämä kuvat kuitenkin julkaistiin. Tunnen oloni jollain tasolla nöyryytetyksi. Minulla on todella huono olo asian tiimoilta. En tiedä, miten tästä eteenpäin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat