Jussi Halla-aho: "En ole sillä tavalla kiinnostunut ihmisistä"

Jussi Halla-aho kertoo, miksi ei avaa yksityiselämäänsä medialle 3:07
Videolla Jussi Halla-aho kertoo pistävästä huumoristaan ja suhteestaan mediaan.

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Jussi Halla-aho ei juuri kerro yksityiselämästään julkisuuteen. Mika Tommolan haastattelussa hän kertoo syyksi, ettei pidä "pölhöjulkisuudesta".

– En pidä siitä, että ihmiset yrittävät pärjätä politiikassa maalaamalla itsestään kuvaa jonkinlaisena mukavana ihmisenä, Halla-aho selventää.

Halla-aho kertoo, ettei kuvittele olevansa itse hauska tai mielenkiintoinen henkilö. Tommola vastaa olevansa jyrkästi eri mieltä, sillä pitää Halla-ahoa hyvinkin mielenkiintoisena. 

– Käytän hyvin vähän aikaa itseni ajattelemiseen. En ole sillä tavalla kiinnostunut ihmisistä. Minua kiinnostaa paljon enemmän ympäröivä maailma kuin itseni.

Halla-aho avaa Tommolalle myös suhdettaan median edustajiin.

– Ei minun suhtautumiseni ole mitenkään erityisen vihamielinen. Mielestäni on kummallista, että suurin osa toimittajista suhtautuu minuun niin vihamielisesti, että se suorastaan tihkuu heistä, Halla-aho kommentoi.

Katso koko Jussi Halla-ahon jakso MTV Katsomostatai MTV3 kanavalta 9. tammikuuta klo 19.30.

Kuvia nuoruusajoilta – tältä Jussi Halla-aho näytti hevarina 5:07
Huikeat nuoruuskuvat! Tältä Jussi Halla-aho näytti hevarina.

Miten pojat Joel ja Leo kuvailevat isäänsä Hjallis Harkimoa? Entä kuka on Jutta Urpilaisen mysteeriystävä? Kaikki Vaaleihin Tommolan kanssa -sarjan jaksot nyt MTV Katsomossa.

Tee MTV:n vaalikone tästä!

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat