Jussi Chydenius

Jussi Chydeniuksen aika on mennyt melko tiiviisti lauluyhtye Rajattoman kanssa keikkaillessa. Viisi vuotta tuli yhtyeessä syksyllä täyteen, ja "Sanat"-levy ilmestyi marraskuun alussa. Don Huonot -yhtyeen rumpalin hommat ajanpuutten vuoksi jättänyt Jussi työskentelee musiikkituotantoyhtiö MusicMakersissa projektivastaavana ja on myös Vihreiden kaupunginvaltuutettu Helsingissä. Kotona Jussi tykkää remontoida vaimonsa kanssa.

Nimi: Jussi Chydenius

Ikä: 30 v

Perheen koko: vaimo ja 3½ -vuotias poika

Unelmakoti:

Perussuomalainen omakotitalo. Olen asunut koko elämäni Helsingissä, joten tuntuisi vaikealta muuttaa pois. En tarvitse välttämättä hirveästi tilaa. En hankkisi linnaa, vaan tykkään aika intiimeistä tiloista. Unelmakoti olisi varmaan tavallinen omakotitalo, jossa olisi kolme kerrosta ja sauna.

Mikä kotona ärsyttää:

En ole helposti ärsyyntyvä. Minua ei haittaa, jos on sekaista tai leluja lattialla, vaikka vaimoni niistä huomauttaakin.

Rakkain huonekalu:

Tällä hetkellä ehdottomasti 20-luvun sohvakalusto, jonka ostimme vaimoni kanssa 10 vuotta sitten Keltaisesta Pörssistä. Kalusto oli karseassa kunnossa, mutta emme tehneet silloin sille mitään, ja tilanpuutteen vuoksi säilytimme sitä kylmävarastossa useamman vuoden ajan. Muuttaessamme vuosi sitten päätimme laittaa kaluston kuntoon. Nyt sohva ja kaksi nojatuolia ovat niin hienossa kunnossa, ettei niillä uskalla edes istua. Niiden kauneutta voi vain katsella ja ihailla.

Kodin parhaat värit:Vaimoni on alan ihmisiä. Hän opiskelee koristemaalariksi ja on töissä Tikkurila Oy:ssä. Hän on erittäin suurella pieteetillä suunnitellut kotimme värit. Tällä hetkellä itseäni eniten miellyttää yksi makuuhuoneen seinistä, joka on syvän tummanpunainen. Hieno väri. Olohuoneessa sisustus on turkoosinsininenMihin käyttäisit remonttireiskaa?

Muutettuamme remontoimme aika paljon itse. Parast'aikaa laatoitan kotona yhtä lattiaa. Kaikki sähkö- ja vesihommat jätän ammattilaiselle ja keittiökalusteita en myöskään kokoaisi itse. Minä teettäisin enemmänkin, mutta vaimoni haluaa tehdä itse. Meidän remontti oli sellainen, että minä hoidin enimmäkseen lasta, ja vaimo teki muut hommat.

Eniten käyttämäsi ruuanlaittoväline:

Käytän tasaisesti kaikkia. Harrastan ruuanlaittoa ja kerään keittokirjoja, joten ruokaa tulee tehtyä eri näköisillä välineillä.

Miltä kotonasi tuoksuu?

Ei tuoksu erityisesti miltään. Remontin jäljiltä kotona oli pitkään maalin ja "uuden" tuoksu.

Siivousvinkkisi:

Siivousvinkkisi... ohhoh! Olen erittäin huono ihminen antamaan siivousvinkkejä. Olen äärimmäisen huono ja laiska siivoamaan.

Pakkomielteet pyykinkäsittelyssä:

Ei ole mitään sellaistakaan. On mulla kyllä se, että laitan huomattavan pedantisti pyykit kuivumaan. Mahdollisimman siististi jostain syystä eli laitan sukat vierekkäin kuivumaan. Onneksi vaimo muistaa pestä pyykkiä.

Lempiruokasi:

Kreikkalainen lihapastaruoka nimeltään Juvetsi, joka on riisinnäköstä pastaa. Me harrastamme erittäin paljon kreikkalaisia ruokia ja käymme kahdesti vuodessa Kreikassa lähinnä ruuan takia.

Juomasuosituksesi:

Kylmä vesi

(HV-MTV3i)

Jussi on mukana Vintiöissä, joka näkyy MTV3-kanavalla perjantaisin klo 20.05-20.35.

Lue myös:

    Uusimmat