Jürgen Klopp paljasti: Pep Guardiola teki nopean eleen Mestarien liigan finaalin jälkeen – taustalla huvittava kuvio

Liverpool juhlii jalkapallon Mestarien liigan voittoa, kun se kukisti lauantain finaalissa Tottenhamin lukemin 2-0. Liverpoolin saksalaismanageri Jürgen Klopp paljasti finaalin jälkeen Manchester Cityn managerin Pep Guardiolan soittaneen hänelle nopeasti mestaruuden varmistumisen jälkeen.

Kloppin luotsaama Liverpool ja espanjalaisvalmentajavelho Guardiolan City kävivät hurjaa taistoa Englannin Valioliigan mestaruudesta tällä kaudella. City otti lopulta mestaruuden yhden pisteen erolla Liverpooliin nähden (98-97).

Kloppin mukaan Guardiola oli yksi ensimmäisistä onnittelijoista sen jälkeen, kun Liverpoolin Mestarien liigan finaalin voittojuhlat olivat käynnistyneet.

Taustalta paljastui varsin hauska kuvio.

– Juttelin tuossa aivan vasta Pep Guardiolan kanssa puhelimessa. Meidän pääfysioterapeutti työskenteli Citylle vielä kauden alussa, mutta hän halusi voittaa Mestarien liigan… Klopp murjaisi Independent-lehden mukaan.

– No ei, se oli vitsi! Klopp hekotteli.

Saksalaismanageri viittasi Lee Nobesiin, joka vaihtoi Citystä Liverpooliin.

– Lupasimme toisillemme, että ensi vuonna potkimme jälleen toisiamme perseelle. Lähdemme tavoittelemaan kaikkea ja saa nähdä, että mitä pystymme saavuttamaan, Klopp jatkoi, viitaten taisteluun Cityä ja Guardiolaa vastaan sekä pokaaleiden voittamisesta.

– Se, että saimme 97 pistettä Valioliigassa ja se, että voitimme Mestarien liigan, on jotain ihan uskomatonta. Nyt voitimme jotain ja meidän pitää vain mennä eteenpäin. Aiomme voittaa myös jatkossa asioita. Se on iso juttu. Mutta nyt olen erittäin iloinen, Klopp myhäili. 

Lue myös:

    Uusimmat