Juontaja Tuija Pehkonen julkaisi hempeän otoksen perheonnestaan: "Nämä ovat minun miehiäni molemmat"

3:02
Tuore aviopari Eero Ettala ja Tuija Pehkonen harvinaisessa yhteishaastattelussa – lumilautailija naljaili vaimolleen: "Ei se oikein lähde Tuijalla"

Juontaja Tuija Pehkonen ilahduttaa Instagramissa suloisella potretilla.

Juontaja ja radiotähti Tuija Pehkonen julkaisi Instagram-tilillään valloittavan kuvan. Otoksessa poseeraavat Pehkosen mies Eero Ettala ja heidän viime syksynä syntynyt esikoisensa.

Isä suukottaa lastaan hempeästi kuvassa.

– Iskä Ettala ja Pikku-Ettala. Nämä ovat minun miehiäni molemmat, Pehkonen kirjoittaa kuvatekstissä.

Instagram-seuraajat kommentoivat valloittavaa otosta.

– Sun kesämiehet, seuraaja kommentoi.

– Oi miten herkkä, rakkautta täynnä oleva kuva. Minä ikäihminen liikutuin, toinen ylistää.

– Todella suloinen kuva isästä ja pojasta, seuraaja kirjoittaa.

Pariskunnan perhe täydentyi viime syksynä, kun he saivat pojan. Ettala puhui perhearjestaan tammikuussa MTV Uutisten haastattelussa.

Hän kertoi, että vauva-arki on lähtenyt sujumaan mukavasti. Kun molempien vanhempien työt ovat projektiluontoisia, vastuuta pystytään jakamaan, mutta lasta pystytään hoitamaan paljon myös yhdessä. Oman elämäntilanteensa kannalta Ettala näki koronan aiheuttamissa poikkeuksellisissa oloissa myös jotain hyvää.

– Itselleni onni onnettomuudessa on se, että lumilautailijalla olisi nyt paljon reissuja tulossa, mutta nyt kun ei pääse ulkomaille, reissuja on paljon Suomessa ja perhe voi olla mukana. Haluan olla kotona läsnä ja jakaa vastuuta lapsenhoidosta, hän totesi Kuutamolla-ohjelman kuvausten yhteydessä

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja