Jukurien jättiputki tylysti poikki, HIFK:n taaperrus jatkuu – näin SM-liigassa pelattiin lauantaina

Ilmaveivi SM-liigassa! Jukurien Niko Huuhtanen kiepauttaa upeasti 1:33
Ilmaveivi SM-liigassa! Jukurien Niko Huuhtanen kiepauttaa upeasti

Mikkelin Jukurien mammuttimainen voittoputki tuli tiensä päähän. Helsingin IFK koki puolestaan jo viidennen peräkkäisen tappionsa SM-liigassa.

Jukurit vieraili lauantain kierroksella KooKoon kotiluolassa. Ennen ottelua mikkeliläiset olivat voittaneet peräti yhdeksän edellistä otteluaan. Kyseessä on seuraennätys.

Lauantaina KooKoo laittoi pisteen voittokululle. KooKoo meni avauserässä 1–0-johtoon. Jukurien Niko Huuhtanen tasoitti puntit toisen erän alussa ilmaveivimaalillaan, mutta kotijoukkue osui vielä kahdesti toisessa erässä.

Katso Niko Huuhtasen ilmaveivimaali pääkuvan videolta!

Loppulukemat Kookoolle 5–2. Joukkueen tehomies oli Peter Emmanuelsson pistein 2+2.

KooKoolle voitto oli tärkeä, se on sijalla 11, kun Jukurit on sarjakolmonen.

Kuopiossa KalPa kellisti pahoista loukkaantumisista tällä viikolla kertoneen HIFK:n. HIFK sai otteluun mainion alun, kun se johti peliä Kasper Kotkansalon maalilla ensimmäiselle paussille siirryttäessä.

Toisessa erässä Benjamin Korhosen ja Matyas Kantnerin maalit käänsivät asetelman. Päätöserässä Kantner onnistui iskemään vielä toistamiseen.

KalPa tekee 3-2 maalin 1:22
Tämä Matyas Kantnerin 3–2-osuma jäi voittomaaliksi Kuopiossa

Konkarihyökkääjä Leo Komarov avasi pistetilinsä kuluvan kauden osalta. Hän syötti HIFK:n 3–2-kavennusmaalin päätöserän alussa.

KalPa voitti ottelun lopulta 4–2.

HIFK:lle tappio on jo viides putkeen. Se on hävinnyt kahdeksasta edellisestä ottelustaan peräti seitsemän. KalPa kasvatti voittoputkensa kolmen ottelun mittaan. Joukkueet ovat peräkkäin kuudentena ja seitsemäntenä, HIFK paremmin sijoittuneena.