Jukolan Seitsemän veljestä pääsi parturiin ja sai Käärijä-tukan – katso Nurmijärven hulvaton viisutempaus

Helsingin päärautatieaseman kivimiehille puettiin Käärijän bolerot 3:37
Katso myös: Helsingin päärautatieaseman kivimiehille puettiin Käärijän bolerot!

Käärijä-huuma on rantautunut myös Nurmijärvelle.

Käärijä-huuma on saanut euroviisuviikon myötä aivan uudenlaiset mittasuhteet. Muun muassa Helsingin päärautatieaseman kivimiehet on puettu vihreisiin boleroihin, ja Kontiolahden kirkonkylän kohdalla 6-tiellä kulkevia ilahduttaa puolestaan heinä-Käärijä.

Nyt myös Nurmijärven kunta on kantanut kortensa kekoon ja järjestänyt Käärijä- ja euroviisuaiheisen sometempauksen. Kunta julkaisi tiistaina somekanavissaan Nurmijärven vaakunan boleronvihreällä taustalla. Vaakunassa komeilevat seitsemän veljestä ovat saaneet Käärijä-henkiset pottatukat.

Nurmijärven kunta tiedotti tempauksesta muun muassa Facebookissa.

– Nurmijärven kunta haluaa tempauksellaan toivottaa Käärijälle tsemppiä Euroviisujen semifinaaliin. Käärijä-vaakuna koristaa kunnan somekanavia viisujen ajan, kunta viestittää Facebookissa.

– Elämme vahvasti mukana Euroviisu-huumassa. Kaikkea hyvää naapurikunnan pojalle! Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä toivottaa postauksessa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nurmijärven kunnan kunnantalon seinästä julkaisemassaan kuvassa vaakuna on käsitelty käärijänvihreäksi. Vaakuna on oikeasti yhä varsinaisessa ulkoasussaan.

Juttua päivitetty 10.5. kello 9.27: Nurmijärven kunnantalon vaakuna on talon seinällä yhä alkuperäisessä muodossaan. Kunnan julkaisema kuva oli käsitelty.

Euroviisujen ensimmäinen semifinaali kisataan tänään tiistaina ja toinen semifinaali torstaina. Kilpailu huipentuu finaaliin lauantaina. Käärijä kilpailee viisujen finaalipaikasta kilpailun ensimmäisessä semifinaalissa viimeisellä esiintymispaikalla.

MTV Uutiset seuraa suorana Euroviisujen semifinaalipäivää. Näet semifinaalipäivän uusimmat käänteet tästä.


Lue myös:

    Uusimmat