Jukka Puotila hurjasta roolistaan vakoilutrilleri Ratamossa: "Mieluummin näyttelen tällaisia kuin perheenisiä"

Legendaarinen näyttelijä Jukka Puotila nähdään vakoilutrillerissä Supon päällikkönä.

Vakoilun, politiikan, Suojelupoliisin ja KRP:n keskiössä vauhdikkaasti etenevä C Moren alkuperäissarja Ratamo on kansainvälisen tason tuotanto, jonka realistiset tapahtumat heijastavat maailman nykytilaa.

Uutuussarjassa Supon päällikköä näyttelee lukuisista tv-sarjoista ja elokuvista tuttu Jukka Puotila.

– En ole koskaan näytellyt vakoilutrillerissä. Olen todella iloinen, että saan tehdä tämän roolin. Mieluummin näyttelen tallaisia kuin perheenisiä, Puotila kuvailee.

Tiivistahtisen jännityssarja Ratamon tapahtumaketju käynnistyy, kun Suomen pääministerin autonkuljettaja löytyy murhattuna ja korkeimman turvallisuusluokituksen papereita sisältävä salkku on kadonnut.

– Sarjassa keskustellaan itänaapurin kanssa. Ehkä tätä ei olisi kaksikymmentä vuotta sitten pystytty tekemään. Ei edes kymmenen vuotta sitten. Rohkeaa meininkiä, näyttelijä kertoo.

Ei vielä eläkkeelle

62-vuotiaan hyväkuntoisen miehen eläkeikä lähestyy, mutta näyttelijä aikoo jatkaa töitä vielä pitkään. Työtahti on kuitenkin jo hiljentynyt.

– Minähän olen lähtenyt teatterista pois, mutta eläkkeelle en ole vielä ikänikään puolesta valmis. Ensi vuonna se olisi mahdollista. Varmasti teen vielä töitä, mutta en ehkä sillä tavalla kuin aikoinaan tuli tehtyä.

Vuonna 2015 suusyöpään sairastunut mies kertoo voivansa nykyään hyvin.

– Terveystila on hyvä. Ei muutoksia, koska muutokset eivät ole hyviä. Olen aika hyvässä kunnossa. Ei leuhkita, mutta hyvässä.

Ratamo nyt C Moressa!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja