Jukka Jaloselta tiedusteltiin nyky-Kanadasta – Leijonat-luotsilta suora vastaus: "En oikeastaan välitä niin paljoa"

Leijonat kohtaa tämän kevään MM-finaalissa Kanadan. Sama pari on taas huipennuksessa vastakkain – aivan kuten edellisissä MM-kisoissa kaksi vuotta sitten. Kansainvälinen lehdistö uteli Jukka Jaloselta sitä, miten Kanada on muuttunut kahden vuoden takaiseen ryhmään nähden. Jalonen latasi tähän rehellisen vastauksen.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Suomi ja Kanada kohtasivat kevään 2019 MM-finaalissa Bratislavassa. Tuo ottelu muistetaan erityisesti Marko Anttilan kahdesta osumasta.

Lauantain Saksa-välierävoiton jälkeen Leijonien päävalmentajaa Jukka Jalosta pyydettiin vertailemaan Kanadan tuolloista ja nykyistä MM-ryhmää.

– Kanadalla on aina hieno joukkue. Täynnä NHL-pelaajia. Mutta jos rehellisiä ollaan, niin en oikeastaan välitä paljoa, Jalonen totesi suorasanaisesti.

– Hyvä joukkue, meidän on oltava parhaimmillamme sunnuntaina, Jalonen jatkoi.

Jaloselle heitettiin myös porkkana siitä, miten Suomi voisi voittaa ensimmäistä kertaa koskaan kaksi maailmanmestaruutta putkeen.

– Onhan se tietenkin hienoa, että olemme taas finaalissa – toista vuotta putkeen. Nyt kyse on kuitenkin uudesta joukkueesta. Tässä on 14 ensikertalaista mukana ja tämä on ensimmäinen mitali heille. Totta kai, onhan tämä suomalaiselle jääkiekkoilulle hieno juttu, kun olemme taas kahden parhaan joukossa. Tuo osoittaa sen, että meillä on paljon hyviä pelaajia maassamme, Jalonen myöntää.

Suomen ja Kanadan finaaliottelu käynnistyy kello 20.15.

Lue myös:

    Uusimmat