Jukka Jalonen tyrmäsi teorian Leijonien finaalipaikasta – "Mistään ihmeestä ei ole kysymys"

Leijonat eteni jääkiekon MM-kisojen finaaliin, kun se voitti Venäjän välieräottelussa 1-0-lukemin. Suomen päävalmentajan Jukka Jalosen mielestä kyseessä ei ole ihme.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

MM-kisojen mitalipelit sunnuntaina 26.5.:

Pronssiottelu Venäjä-Tshekki klo 16.45 C More Sport 1 ja MTV3
Finaali Kanada-Suomi klo 21.15 C More Sport 1 ja MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Moni on pohtinut ja yleisessä jääkiekkokeskustelussa on puhuttu ihmeestä, kun Suomi eteni heikommalla materiaalierolla ensin välieriin ja nyt finaaleihin. 

Jukka Jalonen tyrmää tälläisen teorian.

– Siltä se voi vaikuttaa, mutta mistään ihmeestä ei ole kysymys. Kysymys on hyvästä työstä ja toinen toisilleen pelaamisesta ja siitä ylpeänä olemisesta, että saa kantaa Suomen paitaa päällä, Jalonen kommentoi Venäjä-ottelun jälkeen C Moren haastattelussa. 

Venäjä pelasi Jalosen mukaan hyvin, mutta niin pelasi Suomikin.

– Saimme heidän vahvuuksiaan hyvin pois, eli hyvän hyökkäyspelaamisen hyvällä puolustuspelaamisella ja pitämällä kiekkoa hyökkäysalueella. Meni homma ihan nappiin.

Jalosen mielestä Suomi paransi pelaamistaan verrattuna Ruotsi-välieräottelun. Suomi pelasikin erittäin vahvasti tiiviillä viisikolla ja laadukkaasti kiekolla.

– Teimme vähemmän virheitä tänään, mitä teimme Ruotsia vastaan, siinä oli kuitenkin muutamia lapsuksia, mitä ei tänään ollut.

Katso pääkuvan videolta Jukka Jalosen koko haastattelu!

 

Lue myös:

    Uusimmat