Jukka Haapalainen innostui demonstroimaan neuvojaan Matti Suur-Hamarille – tilanne oli eskaloitua: "Helena nouse ja näytä!"

Matti & Katri - Vanhoja poikia viiksekkäitä 5:56
Katso videolta Matti Suur-Hamarin ja Katri Riihilahden wieninvalssi sekä tuomarikommentit.

Matti Suur-Hamarin ja Katri Riihilahden wieninvalssi sai tuomarit paneutumaan toden teolla palautteeseensa.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman neljännessä suorassa lähetyksessä sunnuntaina 1. lokakuuta teemana oli Suomi-vintage. Tanssilajeina lähetyksessä nähtiin quickstep, hidas valssi, tango, foxtrot sekä wieninvalssi.

Illan viimeisenä parina tanssivat Matti Suur-Hamari  tähtiopettajansa Katri Riihilahden  kanssa. Heidän tanssinsa oli wieninvalssi, jonka taustalla soi Vanhojapoikia viiksekkäitä, joka tunnetaan Juha Vainion sekä Hyvän Tuulen Laulajat -kokoonpanon kappaleena.

Tuomareista Jorma Uotinen ylisti esityksen olleen "tanssia joka sekunti", eikä siinä hänen mukaansa "tuhlattu tahteja tarinaan". 

– Se tarina kulki tuolla laulussa ja sitten tanssi kulki hyvin koko ajan tuossa. Viihdytti ja vakuutti tuomarin. Tämä oli tasapainoinen ja konstailematon, ryhdikäs tanssi, kiitos, Uotinen totesi. 

Jukka Haapalainen komppasi kollegaansa. Hän muun muassa totesi Suur-Hamarin näyttäneen, että myös reisiä käyttämällä on mahdollista saada aikaan "keinu ja sway". Haapalainen myös kehui Suur-Hamaria oikeanlaisen tunnelman luomisesta. Hän totesi myös tilanteen olevan vaikea, sillä Haapalaisen mukaan kaikki miesoppilaat ovat tällä hetkellä hyvin samantasoisia. 

Haapalainen myös alkoi antamaan konkreettisempaa palautetta Suur-Hamarille tämän tanssiasennosta, ja jopa innostui demonstroimaan asiaa seisaaltaan. 

– Ota Helena (Ahti-Hallberg) siihen kylkeen niin nähdään miten se rotaatio (menee), Helena nouse ja näytä! juontaja Vappu Pimiä kehotti tuomareita. 

Helena Ahti-Hallberg antoi myös palautetta Suur-Hamarin tanssiasennosta sekä kehui tämän musikaalista varmuutta. 

Suur-Hamari ja Riihilahti saivat tuomareilta 24 pistettä. Yleisöäänet lisättynä kaksikko oli lopulta illan paras pari. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat