Mainos

Juhannuksen tuore ennuste: Sadekuuroja ja ylimmillään 20 astetta

Juhannuksen sää näyttää epävakaiselta. Lämpötilat ovat laajalti 15-20 asteessa.

Juhannusviikon alussa maanantai ja tiistai ovat viileitä, tuulisia ja epävakaisia. Eniten sataa pohjoisessa, muualla voi tulla sadekuuroja. Lämpötilat ovat pohjoisessa alimmillaan viiden asteen tienoilla ja etelässä ylimmillään 15 asteessa. Rakeet ovat mahdollisia.

Viikon keskivaiheilla lämpenee vähän.

– Ylimmillään ollaan 18 asteen vaiheilla, sadekuuroja tulee yhä paikoin. Torstaina lännessä tulee mahdollisesti yhtenäisempiä sateita, sanoo MTV Uutisten meteorologi Miina Manninen.

Lämpötilaero etelän ja pohjoisen välillä tasoittuu ja viikon puolivälin jälkeen koko maassa lämpötilat ovat 15 asteen molemmin puolin.

Miltä näyttää sitten juhannuksen ennuste? Tämän hetken ennusteen mukaan Suomen eteläpuolella on perjantaina matalapaineen keskus, joten sateiden todennäköisyys on suurin etelässä, mutta muuallakin voi tulla sadekuuroja.

– Sää on juhannuksen tienoilla vaihtelevaa, tyypillistä suomalaista kesäsäätä. Lämpötilat ovat laajalti 15-20 asteessa. Sadekuuroja tulee etenkin iltapäivisin, ukkonenkin voi jyrähdellä. Aamuisin on todennäköisesti aurinkoista ja iltaisin selkeää, ennustaa Miina Manninen.

Juhannuksen tuulista on tulossa heikkoja tai kohtalaisia.

Juhannuksen paikkakuntakohtaiset ennusteet ja sadetutka MTV:n sääsivustolla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.