Journalisti: Aamulehdestä eronneesta Jussi Tuulensuusta lisää häirintäepäilyjä 

1:28
Video: Sanoma-pomo kommentoi häirintäkohua – Aamulehden Tuulensuu saa lähteä.

Journalisti-lehti kertoo, että Jussi Tuulensuun häiritsevästä käyttäytymisestä työntekijöitä kohtaan on noussut lisää epäilyjä Aamulehdessä. 

Tuulensuu erosi Aamulehden vastaavan päätoimittajan tehtävistä 13. maaliskuuta. Hän käyttäytyi sopimattomasti opiskelijoiden ainejärjestön Vostokin juhlissa, jonka jälkeen Tuulensuu irtisanoutui Aamulehden omistavan Sanoma Media Finlandin palveluksesta. 

Vostokin mukaan osa epäsopivista tilanteista tapahtui iltajuhlan aikana ja osa virallisilla jatkoilla Tullikamarin Klubilla, josta järjestyksenvalvojat poistivat Tuulensuun kahden maissa yöllä.

Uusia häirintäepäilyjä tuli ilmi tällä viikolla

Vostokin juhlien jälkeen Aamulehden toimituksessa on Journalisti-lehden mukaan noussut esiin myös aiempia tapauksia, joissa lehden entisen päätoimittaja Tuulensuun epäillään käyttäytyneen häiritsevästi nuoria toimittajanaisia kohtaan.

Aamulehden pääluottamushenkilö Sari Sainio kertoo Journalistille, että hänellä on varma tieto yhdestä tapauksesta ja että hän on käynyt keskustelun asianosaisen kanssa. 

Sainio sanoo lisäksi tiedossa olevan myös toisen tapauksen, josta tieto on saatu toisen käden tietoa. Tätä tapausta Sainio ei ole toistaiseksi voinut vahvistaa.

Sainio kertoo lehdelle, että asioiden käsittely ja esiin tuominen on kaikkien edunmukaista.

– On selvää, että nämä pitää selvittää. Ei voi olla niin, että nämä jätetään hautumaan jonnekin. Meidän pitää käydä läpi, mitä on tapahtunut ja miten siihen olisi voinut vaikuttaa, Sainio jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja