Joululahjaideoita: Näin säästät aikaa ja rahaa!

Jouluun on enää viikko aikaa, joten nyt jos koskaan täytyy hankkia joululahjat valmiiksi pukin konttiin! Eikö sinulla ole aikaa juosta kaupoissa vai haluatko yksinkertaisesti päästä tänä jouluna halvalla? Tässä kymmenen kotitekoista lahjaa, joiden valmistaminen ei vie juuri yhtään aikaa! Säästät siis sekä rahaa että hermoja.

Yourtango.com listasi lahjaideoita kiireisille ja säästäväisille ihmisille. Päästä sisäinen taiteilijaluonteesi valoilleen ja ihastuta tänä vuonna näillä persoonallisilla joululahjoilla!

1. Maustesekoitus

Mahdollisia maustesekoituksia on loputtomiin! Tarvitset ainakin kanelia, kardemummaa ja mausteneilikkaa, mutta loput voit päättää itse. Jotkut pitävät appelsiininkuoresta, toiset taas pippurista tai inkivääristä.

2. Maustettu oliiviöljy

Kotikokkina tunnettu ystäväsi ilahtuu maustetusta oliiviöljystä. Lisää yrttejä eleganttiin oliiviöljypulloon ja anna sen maustua rauhassa. Jos haluat lisätä lahjaan jotain, viinietikka sopii komboon loistavasti.

3. Käsintehdyt kortit

Tekstiviestien ja sähköpostien aikakaudella käsintehdyt kortit ovat harvinaisuus. Suuntaa siis askartelukauppaan ja osta laadukkaan paperin lisäksi leimoja, glitteriä, hauskoja saksia ja muita askarteluvälineitä. Anna mielikuvituksesi lentää ja ilahduta ystäviäsi rakkaudella ja lämmöllä tehdyillä korteilla.

4. Yrttipuutarha

Ystäväsi varmasti ilahtuu pienestä yrttipuutarhasta, johon on koottu keittiössä yleisimmin tarvittuja yrttejä. Kirjoita käsin jokaiseen yrttiin lappu, joka kertoo, mistä kasvista on kyse.

5. Koristeltu esiliina

Osta kaupasta yksinkertainen, valkoinen esiliina ja painata siihen joku kuva. Jos tunnet kokkaavan pariskunnan, tee molemmille omat esiliinat! Jos sinulla on mielessäsi jokin osuva sitaatti tai lausahdus, hanki kangastussi ja ikuista se essuun!

MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja