Joulukortit 2

Kortti 11

Ohjeet:- Ota valkoista kartonkia ja piirrä siihen seisova nalle vasempaan reunaan. - Piirrä nallen joulupuku oikealle kartongissa ja hattu siihen väliin, mutta muista piirtää myös kiinnikkeet sillä "paperinukeilla" on aina sellaiset. - Joulupussukka on hauska lisä tai sitten voit piirtää vaikka lahjapaketin. - Sitten vain joulun toivotus vaikkapa tussilla tai värikynällä oikeaan yläkulmaan.

Kortin lähetti Raija Leppänen Savonlinnasta

Kortti 12

Ohjeet:- Purkkiin sinistä väriä, erikeepperiä ja astianpesuainetta. - Puhaltele limupillillä että purkki tulee täyteen sinistä saippuakuplavaahtoa. Ota vaahtoa esim. lusikalla kortille, anna kuivua, piirtele ja laita jouluteksti ja sitten muuta koristele maun mukaan. Tulee tosi uniikkeja kortteja!

Kortin lähetti Ritva Mäkinen Jämsästä

Kortti 13

Ohjeet: Tämä kortti on tehty huovutusvillasta ja huovutusneulalla tökitty kankaalle. Helppo ja nopea niille jotka osaavat huovuttaa.

Kortin lähetti Eila Särkisuo Mäntylästä

Kortti 14

Ohjeet:- Ovi on tehty jäätelötikuista ja ovikranssin Pasta Para Modelar -massasta. - Sitten ovikranssin kuivuttua maalasin sen vihreäksi. - Maalin kuivuttua liimasin hileitä ja laitoin kullan värisen nauhan. - Lopuksi liimasin kranssin oveen. - Sitten vain kirjoitat joulun toivotukset viimeiseksi kartonki pohjalle.

Kortin lähetti Kaarina Lahtinen Kangasniemeltä

Kortti 15

Ohjeet:- Leikkaa vihreästä nahanpalasta joulukuusenoksan näköinen pala ja liimaa se harmaalle kartonkipohjalle. - Sitten leikkaa punaisesta nahkapalasesta kaksi osaa toinen kynttiläksi ja toinen kynttilän liekiksi, ja liimaa se joulukuusenoksan yläpuolelle. - Sitten vain kirjoitat joulun toivotuksen ja kortti on valmis.

Kortin lähetti Helena Vierimaa Helsingistä

Kortti 16

Ohjeet:- Tässä enkeli-kortissa ei mene kuin hetki aikaa. - Siihen tarvitaan 2-osainen korttipohja (sydän). Sisälle liimataan aaltokartongista pala. - Punaisella hileliimalla tehdään pilkut sydämen ympärille. - Hyvää joulua teksti onkin valmis tarrateksti samoin kuin tähti. - Lopuksi liimataan puinen enkeli keskelle aaltokartongin peittämää sydäntä ja kortti on valmis.

Kortin lähetti Hanna Warren Kirkkonummi

Kortti 17

Ohjeet:- Leikkaa servetin tapaisesta kankaasta neliön muotoinen pala ja liimaa se punaiselle kartonki pohjalle. - Leikkaa punaisesta huovasta sydämen muotoinen pala ja liimaa se kankaan päälle. - Hileliimalla käy neliö läpi reunoilta ja toisen värisellä hileliimalla pistele sydämeen pieniä pisteitä. - Lopuksi kirjoita tai käytä valmista tarraa toivottamaan hyvää joulua. Kortti on valmis.

Kortin lähetti Ritva Tanttari Pirkkalasta

Kortti 18

Ohjeet:- Tarvitset 2-osaisen kortin, josta ensimmäisestä osasta leikkaat mieleisesi kuvion. - Tarvitset myös samanväristä kartonkia samankokoisen palan kuin toinen osa kortista on. Tässä kortissa on leikattu enkeli.- Sitten leikkaat melkeinpä minkälaisesta kankaasta neliön muotoisen palasen ja liimaat kankaan kortin sisäpuolelle missä on jo valmiiksi se kuvio minkälaisen leikkasit. - Sitten liimaat samanväristä kartonkia saman kokoisen palan sen kankaan päälle, jotta sisusta kortista on tyhjä ja voit kirjoittaa molemmille puolille korttia tervehdyksesi. - Sitten vain hileliimalla viimeistelet kuvan ulkoapäin vaikka vain ääriviivat.

Kortin lähetti Liisa Sulo Lapista

Kortti 19

Ohjeet:- Leikkaa kahdesta eri värisestä kartongista, missä on joku kuvio, pari pakettia eli vaikka neliön muotoisia palasia. - Liimaa ne punaiselle kartongille ja solmi juhlanarua ympärille, jotta ne näyttäisivät joulupaketeilta. - Sitten vain kirjoitat korttiin hyvät joulun toivotukset.

Kortin lähetti Sari Vuolle Kälviältä

Kortti 20

Ohjeet:- Tarvitset 2-osaisen punaisen korttipohjan. Sitten vain sinisellä maalilla maalaat kämmenen sisäpuolen ja laitat käden hetkeksi kortille niin että sormet ovat alaspäin koska niistä tulee jalat. - Punaisesta nahan palasta leikkaat tonttulakin ja pumpulista lakille tupsun. - Korva tälle eläimelle voidaan tehdä vaahtomuovista joka leikataan hieman soikioksi. - Sitten vain hiletussilla kirjoitus eläimellistä joulua.

Kortin lähett Iida Savolainen Jyväskylästä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja