Joukkotappelu areenan lähellä SM-liigaottelun jälkeen – Tampereelta jaettiin rajua videomateriaalia: "Selvityksessä viranomaisen kanssa"

Maalikooste: Ilves - Kärpät 4:48
Ilves voitti Kärpät lauantaina Nokia Arenalla 11 744 katsojan edessä 1–0.

Sorin aukiolla Tampereella nähtiin joukkotappelu lauantaina Ilveksen ja Kärppien välisen jääkiekon SM-liigan puolivälieräottelun jälkeen. Tapauksesta on jaettu videomateriaalia sosiaalisessa mediassa.

Ilves voitti Kärpät kiihkeässä viidennessä puolivälieräottelussa Tampereen Nokia Arenalla 1–0. Ilta jatkui laadukkaan jääkiekko-ottelun jälkeen kuitenkin ikävällä tavalla, kun areenan läheillä Sorin aukiolla käytiin joukkotappelua. Paikalla olleiden on tulkittu olleen Ilveksen ja Kärppien kannattajia.

Tilanteesta on jaettu sosiaaliseen mediaan videomateriaalia, jossa näkyy lyöntejä ja potkuja. Tilanne laukeaa, kun paikalle saapuu poliisiauto pillit päällä, ja osa lähtee juoksemaan karkuun.

MTV Urheilu yritti tavoittaa Ilveksen turvallisuuspäällikköä Veli Valkamaa puheluun. Hän vastasi yhteydenottoihin lyhyellä viestillä.

– Asia on seuran sisäisessä selvityksessä yhteistyössä viranomaisen kanssa, Valkama kertoi.

Jatkoajan tietojen mukaan paikalla oli monien järjestyksenvalvojien lisäksi viisi poliisipartiota. Järjestyksenvalvojaa kerrotaan pahoinpidellyn tapahtuneen yhteydessä.

Tappelusta jaetun videon saatetekstiin on kirjattu Ilveksen ja Kärppien kannattajiin viittaavat aihetunnisteet #osasto41 ja #etäkärpät, mutta EtäKärppien puheenjohtaja Miia Juopperi kirjoitti Twitterissä, että hän ei näe videolla yhtään EtäKärppien jäsentä. Hän huomautti, että hallilla oli muitakin Kärppä-faneja, ei vain EtäKärppiä.

Ilves johtaa puolivälieräsarjaa Kärppiä vastaan otteluvoitoin 3–2 ja on yhden kiinnityksen päässä välieräpaikasta. Sarja jatkuu maanantaina Oulussa.

Lue myös:

    Uusimmat