Jose Mourinho odottaa haastavaa iltaa Helsingissä, esitti yhden toiveen tulevasta HJK-vierasottelusta – "Se olisi tuplasti vaikeampi"

Katso! HJK varmisti Malik Abubakarin maalilla paikan Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

Jose Mourinhon luotsaama perinteikäs italialaisseura AS Roma saapuu syksyllä Helsinkiin HJK:n vieraaksi, sillä joukkueet arvottiin samaan lohkoon Eurooppa-liigassa.

Mourinho luotsasi Roman viime kauden päätteeksi Konferenssiliigan voittoon, mikä avasi seuralle pääsyn Eurooppa-liigaan täksi kaudeksi. Perinteikäs seura arvottiin perjantaina samaan lohkoon HJK:n kanssa.

Menestyksekäs portugalilaisluotsi antoi perjantaina oman mielipiteensä HJK:n kohtaamisesta.

– En tunne Helsinkiä hyvin, mutta Pohjois-Euroopan joukkueet ovat kehittyneet ja vahvistuneet. Se on selvää kaikille, Mourinho summaa lehdistötilaisuudessa.

Mourinho odottaa jo Helsingin matkaa innolla, vaikkakin portugalilaisluotsi tietää, etteivät tulevat olosuhteet tee tulevasta kohtaamisesta Romalle helppoa.

– Uskomatonta, että tämä on ensimmäinen kerta, kun matkustan Suomeen otteluun. Lähden sinne ilomielin, mutta suhtaudun asiaan myös kunnioituksella ja uteliaisuudella. Valitettavasti tulemme pelaamaan siellä tekonurmella, mutta katsotaan, pelaammeko siellä lohkon alussa vai marraskuussa. Marraskuu olisi tuplasti vaikeampi, Mourinho pohtii.

Roman ja HJK:n lisäksi samassa lohkossa pelaavat myös Real Betis ja Ludogorets.

Lue myös:

    Uusimmat