Jorma Uotisen hurmannut tanssiryhmä kirvoitti jälleen Talent-tuomarit vuolaisiin kehuihin – Erika Vikman uhkasi varastaa tanssiryhmän itselleen

DCA Ensemble 5:27

Krista Siegfridsiä tuomaristossa paikannut Erika Vikman villiintyi heti ensimmäisestä Talent Suomen semifinaaliesityksestä.

Talent Suomen suorat semifinaalilähetykset polkaisi käyntiin jazz-tanssiryhmä DCA Ensemble, joka valloitti karsinnoissa tanssiguru Jorma Uotisen sekä Krista Siegfridsin.

Espoolaisen ryhmän jäsenet ovat kilpailleet ja niittäneet menestystä eri kokoonpanoilla sekä Suomessa että kansainvälisellä tasolla. 

Sunnuntain semifinaaliesityksessä värimaailma säihkyi punaisen kimaltavana ja esitys oli hyvin energinen, vaikka koronavirusepidemian takia liveyleisöä ei studiolla nähtykään. Sen sijaan tuomaristo jammaili mukana.

Talentin tuomaristosta ryhmä odotti eniten Jorma Uotisen kommentteja ja tavoitteena olikin saada juuri hänet hämmästymään vielä entistäkin enemmän. Uotiselta irtosikin jälleen vuolaat kehut espoolaisnaisille.

– Nyt tuli todella timanttia tanssia tähän lavalle! Uotinen kehui.

– Tämmöinen osaaminen tärähtää minun sielunelämääni, hän jatkoi ja kiitteli esitystä eheäksi kokonaisuudeksi, jota toivoisi näkevänsä lisää Talent-kisassa.

– Rakastan nähdä, että naiset ovat lavalla ylpeän feminiinisiä! myös Krista Siedfridsiä paikkaava tuomari Erika Vikmankehui.

Hän vihjaisi jopa aikovansa kaapata DCA Ensemblen Siegfridsin nenän edestä.

– Hyvä, että näen tämän ennen Kristaa, että pystyn teidät ottamaan mun show’hun! hän lisäsi.

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat