Jorma Uotiselta erikoinen kommentti Meeri Koutaniemen tanssista: "Kiitos kumminkin"

Meeri Koutaniemi ja Matti Puro esittivät kauniin valssin The Once -elokuvan kappaleen rytmiin.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa valokuvaaja Meeri Koutaniemi  ja Matti Puro esittävät valssin The Once -elokuvan tunnelmissa The Hills -kappaleen tahtin. Koutaniemellä oli yllään vaaleansininen hame ja vatsan paljastava yläosa. Yläosaa oli koristeltu koristekristalleilla. Valokuvaajan hiukset oli laitettu kiharalle.

Koskettavassa valssin alkuun nähtiin upea taivutus. Rauhallinen valssi vei katsojat elokuvan tunnelmiin. Pari pyörähteli tanssilattialla tyylikkäästi. Lavalla nähtiin upea nosto, jossa Puro pyöräytti pariaan näyttävästi ilmassa.

Ohjelman tuomarikolmikkona loistavat tälläkin kaudella Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Uotinen kommentoi parin esitystä hempeäksi. 

– Siinä oli etäinen tulkinta, ja se jätti minut katsojana vähän ulkopuolelle. Minusta tuntui, että olit jollain tavalla aika jännittynyt. Kiitos kumminkin.

Pari sai tuomaristolta 19 pistettä.

Myös ohjelman juontajia on nyt kolme, sillä Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi saavat livelähetyksiin mukaan ihastuttavan Tuija Pehkosen. Unohtumattomien iltojen sulosävelistä vastaa Sami Pitkämö orkestereineen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat