Joonas Nordman paljastaa kenen julkkiksen kanssa lähtisi treffeille – Mervi Kallio lupaa: "Voin järjestää"

1:00
Katso videolta, miten Joonas Nordman reagoi kysymykseen ja kenen kanssa lähtisi treffeille.

Joonas Nordman ja Mervi Kallio vastasivat Kahden tähden illallinen -osiossa tiukkoihin kysymyksiin.

Joonas Nordmanin viihteellinen talk show Joonas Nordman Show jatkui tänä keväänä jo toisen tuotantokauden jaksoin. Tällä kaudella jokaisessa lähetyksessä Nordmanin sohvalle istahtaa kolme vierasta. Mukana on myös tuttuun tapaan hauskoja pelejä juontajan ja vieraan välillä. 

Tuoreimmassa jaksossa Penkinlämmittäjät-sarjassa vakiopanelistina aloittava Mervi Kallio pääsi pelaamaan Nordmanin kanssa Kahden tähden illallinen -osiossa. Kaksikon edessä pöydällä on liuta erikoisia ruokia ja kumpikin esitti toiselleen vuorollaan kysymyksiä. Jos kysymykseen ei halunnut vastata, tuli syödä pöydällä oleva ällöttävä "herkku", kuten kalan silmistä tehty keitto. 

Nordmanin Putous-hahmo Salmen Pasi haluaisi treffeille Vappu Pimiän kanssa. Nordman vastasi kysymykseen kenen julkkiksen kanssa hän haluaisi treffeille.

– Olen rohkea. Nythän on hiljattain sinkkumarkkinoille siirtynyt, toki pitää vähän Maikkarin suuntaan vähän vetää, sanon Kirsi Alm-Siira.

– Mä voin järjestää, Mervi Kallio huikkaa.

Kuka Mervi Kallion mielestä on hauskin hänen työkavereistaan Penkinlämmittäjät-sarjassa? Kumpi on parempi juontaja, Joonas Nordman vai Ile Uusivuori? Katso koko peli videolta!

6:00

Haastattelussaan Joonas Nordman Show'ssa Kallio muisteli muun muassa uraansa lentoemäntänä: 

5:09

Joonas Nordman Show alkaa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja