Joonas Nordman etsi sopivaa terapeuttia legendaaristen sketsihahmojen joukosta – sai suoria ratkaisuehdotuksia ongelmaansa: "Sä olet käynyt ihan liian vähän käellä"

9:44
Näin sketsihahmot pyrkivät auttamaan Joonas Nordmania terapiassa.

Rakastetut sketsihahmot tekivät paluun Putous Allstars -jaksossa. 

Putous Allstars -kauden kolmannessa jaksossa nähtiin jälleen rakastettuja sketsihahmoja. Tällä kertaa lavalle astelivat Jenni Kokanderin Irma Rönkkö, Antti Tuomas Heikkisen Yölintu, Mikko Penttilän Simpsa, Christoffer Strandbergin Barbi De Voro sekä Kiti Kokkosen Tanhupallo.

Juontaja Joonas Nordman vieraili yksi kerrallaan jokaisen hahmon luona etsimässä parasta terapiaa, sillä juontaja koki olevansa hieman uupunut ja stressaantunut.

Ensiksi Nordman vieraili Irma Rönkön luona, joka ei ollut kovinkaan myötätuntoinen juontajan ongelmia kohtaan. Pian Nordman päättikin jatkaa matkaansa eteenpäin Yölinnun luokse. Hahmo puolestaan oli välittömästi varma siitä, mikä Nordmanilla oli ongelmana. 

– Näen heti mikä sua vaivaa. Se huokuu susta kauas. Sä olet käynyt ihan liian vähän käellä, Yölintu päätteli. 

Nordman ei ollut diagnoosista kovinkaan vakuuttunut, joten Yölintu totesi lähtevänsä sitten yksi käelle. Juontaja sen sijaan jatkoi matkaansa Barbi De Voron luokse, joka kertoi viimeisiä kuulumisiaan. 

– Katiska-kalastus kiinnostaa nykyään. Härreguud mikä vyyhti! Barbi De Voro taivasteli. 

Juontaja jatkoi matkaansa edelleen Barbi De Voron luota Simpsan tykö, joka ei myöskään oikein osannut auttaa Nordmania. Näin ollen mies suuntasi viimeisen hahmon luokse ja saapui Tanhupallon vastaanotolle. Nordman sai luvan istua pörröisen nallen syliin ja alkoi avautua tilanteestaan. Tanhupallolla oli myös oma diagnoosinsa Nordmanin ongelmasta ja hahmo tarjosi myös omaa pohdintaansa asiasta. 

– Silloin kun enolla on stressi, se ottaa kuppia. Oletko sä juoppo? Tanhupallo tiedusteli lopuksi uupuneelta Nordmanilta. 

Katso yllä olevalta videolta, mitä hahmoille kuuluu!

Putous Allstars MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19:30

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja