Jonne Virtaselta suorasanainen avautuminen SM-liigan kokovisiirilinjauksesta: "Jaksetaan nyt uskoa"

Jonne Virtanen antoi palaa: Ryyppäsin niin paljon, ettei ole tarvinnut ryypätä sen jälkeen enää ollenkaan 2:53
Lokakuussa Jonne Virtanen yllätti ja kertoi ottelun jälkeisessä haastattelussa alkoholiongelmastaan.

SM-liigaan tulevia kokovisiirikypäriä omalta osaltaan torstaina esitellyt Sport-hyökkääjä Jonne Virtanen on ilmaissut mielipiteensä uudistuksesta sosiaalisessa mediassa. 

Pelaajat joutuvat käyttämään kokovisiirillä varusteltuja kypäriä koronaviruksen leviämisen estämiseksi, kun SM-liiga palaa koronavirusrajoitusten aiheuttamalta ottelutauolta.

– Pyrimme tällä estämään sitä, ettei tauti tarttuisi mahdollisesti vastustajaan, jos meillä olisi koronapelaaja, jolla on tauti päällä. Näin vastajoukkue ei joutuisi karanteeniin, kun kaikki käyttävät kokovisiiriä, SM-liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä perusteli yhdessä seurojen kanssa tehtyä päätöstä MTV Urheilulle.

Vaasan Sport julkaisi torstaina kuvan, jossa Jonne Virtanen poseeraa uudenlaisessa päänsuojassa. Suorapuheinen Virtanen kommentoi uudistusta perjantaina Twitterissä. 

– Haluanko käyttää kokopleksiä? En. Suojaako se mun mielestä koronalta? Ei. Mutta Liiga ja pelaajat tekee niinku THL ja tartuntalääkärit suosittelee. Jaksetaan ny uskoa et ne tietää meitä enemmän näist. Näin toimimal ollaan saatu turvallinen ottelutapahtuma aikaseks tähänki asti, Virtanen kirjoittaa

– Ollaan kuitenki saatu pelattua peleja parin tonnin yleisöllä. Länsinaapuris on kokonaiset 8 katsojaa ja itänaapuri nyt on päättäny et kaikki kokeilee koronan et enemmän ku paremmin ollaan tähänki asti selviydytty, Virtanen jatkaa viitaten Ruotsin ja Venäjän kiekkosarjojen tilanteisiin. 

SM-liiga jatkuu nykysuunnitelman mukaisesti 26. joulukuuta, mutta tämä on vielä epävarmaa, kuten SM-liigan puheenjohtaja Heikki Hiltunen kommentoi hiljattain MTV Urheilulle

Lue myös:

    Uusimmat